ولی من ترجیح نمیدم پولو میشه با تلاش بدست اورد ولی اون حس قشنگ که دلت برررره برای یکی رو با ...
مامان من چرا ب دست نیورد مامانم قبلا نمزاد کسی بود ک آقا زاد بود بخاطر عشق عاشقی بهم زد با پدر من ازدواج کرد ب هیچ جا نرسید منم اصلا پدرم نیست از وقتی چشم باز کردم نداشتمش مامانم هم .... براش ی صلوات بفرستید برای مادرم سالم باشه همیشه
اگر که ذهنیت یه ادم این باشه به نظرم هنوز خیلی باید رو طرز فکرش کار کنه
وقتی درمورد همچین مسئله ای اینجوری و انقدر سطحی فکر میکنه بقیه مسائل دیگه جای خود دارن
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
مامانم عاشق بابام شد نمزادیشو بهم زد اصلا مادرم خوشبخت نشد خیلی سختی کشید پدرم اصلا در حق مادر شوهری نکرد در حق منم پدری نکرد حیف پدر ک بهش بگم دلم خیلی برای مامانم کبابه خیلی