2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاتون خانوم نه من نمی‌خواستم شوهر مامان زیبا رو پیدا کنم فقط چون داستان رو می‌خوندم خواستم عکس اش رو ببینم و با اون مدارک تحصیلی که گفته بود جستجو کردم با این اسم و شغل آدم زیاد بود؛

کسی که نشونی ظاهری گفته احتمال زیاد یا از آشناهای خانوادگی شون هست و از قبل میشناسدشون یا پول لازمه و میخواد باج بگیره که با این همه سختی و زحمت بین اون همه آدم هم نام شوهر زیبا رو پیدا کرده!

ولی زیبا اگر خودش چیزی به شوهرش نگه هیچ اتفاقی نمیفته براش

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀

اگه بتونیم شمارشو از فاطمه زهرا بگیریم و با یه ترفندی اسم و فامیلشو در بیاریم خیلی خوب میشه

حداقل میتونیم بفهمیم آشناست یا نه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@عطر_گل_یاس_سفید   @بهیی    

ممنون مهربون❤⚘

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@saharbanooooooo     سحر بانو بیا و بگو چی شد و کمی ما رو از نگرانی برهان    

سحر جان،خدا خیرت بده.نظر من را به دوستمون عرضه کردی.اینکه خانواده زیبا درجریان قرار بگیرند بهترین راه حل بود 

ممنونم عزیزم من از صبح وقت نکردم چی شده دوباره

متاسفانه تهدیدها عملی کرد یه نفر،شوهرش شناسایی کرد.باراهنمایی سحر،زیبا به پدرش خبر داد که شخصا خودش برای  همسرش قضایا راتعریف نکنه تا ازبون تهدید کننده نشنیده 

متاسفانه تهدیدها عملی کرد یه نفر،شوهرش شناسایی کرد.باراهنمایی سحر،زیبا به پدرش خبر داد که شخصا خودش ...

اصلاح میکنم خود زیبا قضایا را برای همسرش تعریف کنه تااز زبان تهدید کننده و ناغافل بشنوه.

احتمالا شوهر زیبا قانونی پیگیر بشه وشکایت کنه.

امیدواریم بخیر بگذره