2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم که بهم خبر دادی بخونم خیلی کنجکاو شدم برم منم سرچ کنم در موردش... اگه بازم چیزای اینجوری به تایپیکت اضافه شد منو خبر کن

فردا برام مهمه امیدوارم همه این شهدای بزرگوار برام واسطه شن پیش خدا و سفارش منو بکنن 😭😭

اسی جون خدا خیرت بده من این ماجرا را چند ماه پیش خوندم توی همین نی نی سایت و همین علی اصغر قلعه ایی و بقیه شهدایی که میشناختم را توی لیست نوشتم 40 تا شدن از بعد از اربعین روزی 100 تا صلوات میفرستادم به شوهرمم دادم که برای حاجتش متوسل بشه اما نه من گرفتم نه اون .

قشنگ هم ضایع و دست خالی امدیم نشستیم سر جامون😒😀

بنظرم بکسی که میاد تو تاپیکتون بهت میگه شما دچار شرک شدید!نگو عزیزم. فقط جوابشو بده.

اون دچار سو تفاهم شده بود به نظرم

احساس کرده بود من شهدا رو علت این مسائل میدونم

در حالی که اون ها رو واسطه میبینم 

اسی جون خدا خیرت بده من این ماجرا را چند ماه پیش خوندم توی همین نی نی سایت و همین علی اصغر قلعه ایی ...

😁

اتفاقا من خودمم انجام دادم 

نمی گم نگرفتم حاجتم رو 

ولی خب اون جوری که میخواستم پیش نرفت

میدونی 

من میگم اگر قرار باشه هر کس با این چله ها حاجت بگیره پس دیگه هیچ کس حداقل مومن ها همه کار هاشون رو رواله

من معتقدم این توسل ها اگر به نتیجه نرسه اون دنیا نتیجه اش رو میبینم 

ضمنا ما از پشت پرده خیلی مسائل خبر نداریم

من سقط داشتم

خیلی ناراحت بودن

ولی سه تا پزشک علنا بهم گفتن برو خداروشکر کن که خودبخود سقط شد و هرچی زمان میگذره بیشتر متوجه حرفشان میشم 

ما تمام تلاشمان رو میکنیم 

ش

خدا

ائمه 

و شهدا زیر دین ما نمیمونن و مطمئن باش بهترش رو برامون جبران میکنن

بسیار مفید و زیبا بود

متشکرم🌹🙏

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

چقدر زیبا بود😍😍😍

ممنونم ازتون😙

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
💞بسم رب الشهداء والصدیقین 🌷ماجرای حقیقی معجزه ی دعای شهدا با سلام خدمت شما عزیزان که عاشقان و ...

ممنونم عزیزم اجرت با شهدا🤗🥰😘

اینو قبلا یکی از کاربرا گذاشته بود اولین بار ک خوندم خیلیییی گریه کردم.

خیلی زیباست ‌.و واقعی.😍

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!