2789
اگه پشتوانه نداشته باشه آره سخته چون باید قیدخیلی چیزا و بزنی که بهش برسی البته معلوم نیست چند سال ا ...

چرا باید یه نفر پشتوانه داشته باشه؟

مگه خودش چشه!

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها کلی میگم هردو  ازدواج سوم باشه و ی بچه دارن  خانواده پسره  ب شدت مخالفن  ...

چون بچه داره نه

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
چرا

اولا پسره ۳۸ ساله تا الان چیکارمیکرد که خونه وماشین نداره؟؟  حالا اگر سنش مثلا ۲۵ اینطرفابود یچیزی میگفتیم اول راهه... پس این نشون از بیخیالیشه  و بااین حقوقی که داره و اوضاع اقتصادی احتمالش خیلی ضعیفه بتونه خونه یاماشین بخره

و دوم اینکه خانوادش مخالف هستن شاید الان بگی مهم خودشه ولی  نه شما وقتی باکسی ازدواج میکنی خانوادش هم توزندگیت نقش دارن بعدا ممکنه براتون مشکل سازبشه این موضوع

..............
چرا باید یه نفر پشتوانه داشته باشه؟ مگه خودش چشه!

خودش هیچیش نیست ولی وقتی پشتوانه نداشته باشی قید خیلی چیزا رو باید بزنی اقایونم اخلاقشون بسته به جیبشونه همین باعث بحث میشه خیلی طول می‌کشه تا بتونن خونه بخرن بصضیا رو دیدم داماد دار شدن هنوز نتونستن خونه بخرن بهترین روزای عمرشونو باید قسط و بدهی بدن منم قبلن فکر میکردم اینا مهم نیست الان که عقد کردم فهمیدم اشتباه میکردم اگرم زود بچه دار بشن که دیگه باید از نون شب شون بزنن خرج اون کنن کرایه ها هم که سر به فلک کشیده مگه یه جوون چقدر درآمد می‌تونه داشته باشه تو این گرونی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........