2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اانشالله به حق امام زمان زنگ بزنه

مرسی گلی😍

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اانشالله. برای منم دعا کن شوهر خوب و انسان داشته باشم د آینده و پولدار🤣🤣🤣🤣

انشاا... ،انشاا... خوشبخت ترین میشی خواهر

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

فداشتم. راه ارتباطی داری با اون پسره؟کجا دیدیش

همکارم معرفیمون کرده ،اون شمارمو داره

همکارم معرفیمون کرده ،اون شمارمو داره

قسمت باشه میاد.راستش منم یکی رو دوست دارم شرایطم تقریبا مشابه شماست اونم استاد دانشگاهه ولی ترجیح میدم فراموشش کنم خودمو بالا بکشم به جای اینکه منتظر اون بشینم

قسمت باشه میاد.راستش منم یکی رو دوست دارم شرایطم تقریبا مشابه شماست اونم استاد دانشگاهه ولی ترجیح می ...

انشاا... هر چی خیره،مشکل اینجاست بین خاستگارام من از این خوشم اومد ولی گویا قسمت نیست،بدیشم اینه همو ک دیدیم شمارمو گرفت از معرف ک اشنا شیم خب یعنی خوشش اومد،ی جوری شده و ی حرفهایی زد معرف ک هم انیدارم هم ناامید

قسمت باشه میاد.راستش منم یکی رو دوست دارم شرایطم تقریبا مشابه شماست اونم استاد دانشگاهه ولی ترجیح می ...

نمیتونم لینک بذارم،حوصله داشتی تاپیکمو بخون:وای چ حکمتی داره🤧

خیره عزیزم استاد چه رشته ایه ؟امکانش نیست باهاش رو در رو بشی؟ 

حقوق،وای ن،جدا از اون مغازه هم داره تو ی پاستژی،ک فقط ی بار بعد این قضیه زفتم اون پاساژ اونم با ماسک و عجله ک نبینتم،

حقوق،وای ن،جدا از اون مغازه هم داره تو ی پاستژی،ک فقط ی بار بعد این قضیه زفتم اون پاساژ اونم با ماسک ...

وکیل نیست ? جالبه استاد من وکیله حقوق هم درس میده ولی مغازه نداره هوو در نیایم  ی وقت🤣🤣🤣🤣

2827
2791
2779
2792