2821
2789
واای خدای من دستشون درد نکنه لنگ پول کفن و دفن بودیم ک جور شد الحمدالله دیگ با خیال راحت میرم میمیرم ...

دور از جونت ولی دقیقا میبینی چه قد خوشحالیم😍

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
ای جونم اخه من بچههام هر دو کرونا گرفتن از انفولانزا شدتش کمتر بود فعلا که تا پنج ماه ایمنن تا بعد ب ...

سلامت باشن همیشه. بازم گناه دارن بچه ان کرونا دلتا ایمنیش کمتر از یک ماهه عزیزم این‌فکر و نکن . بازم خیلی مراقبشون باز نزار برن یکم حوصله به خرج بده عزیزم اگ‌خودتم نمیتونی درسشون بدی براشون فیلم اموزشی بگیر بزار ببینن درکل گناه دارن مریض میشن عذاب میکشن هرچقدرم خفیف باشه . من همسرم کارش ت  بیمارستانه بعد زایمانم اولایه مهر بود کرونا گرفتیم دوتایی سه قلوهام با پرستاراشون دو هفته تموم‌خونا مادرم بودن که نگیرن بعد اون وسطا مهر خوب شدیم باز از دوباره اولایه ابان بود انفولانزا گرفتیم بچه هام فرستادم خونه مادرم ک نگیرن . خیلی بده اصلا تو یک ماه دوبار مریض شدیم با اینکه من هیچ جا نمیرم به خاطر بچه هاام ولی همسرم سر و کارش با بیماره کلا خیلی رعایت میکنه ولی بازم میگیره دیگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من یک روز درمیون میتونه بره

کلاسشون شش نفره اس

من راضیم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

دختر من روزی ۲ساعت می‌ره 

کسایی که میگن نره میشه بگن چند سال وضع کرونا اینه؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به خدا از بس تو خونه نشستم افسردگی گرفتم میخوام برم مدرسه چهار تا آدم ببینم

منم واقعا دلم برای اون دوران جوانی و نوجوانیم تنگ شده ...

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
من دلم میخواد زودتر پیر بشم  حوصله زندگی کردن ندارم حالم اصلا خوب نیست

حق داری عزیزم اکثر دخترا تا ۲۰ سالگی همین احساسات رو دارن اما وقتی میگذره حسرت اون سن رو میخورن و میگن چقدر ساده و بچه بودم ...

بزرگتر که بشیم یاد میگیریم خیلی چیزا ارزش غصه خوردن نداره

حیف این ثانیه های نوجوانی و جوانی ...

میدونم غمای سختی تو زندگی هست که سراغ آدم میاد و تو سن کم هم آدم رو پیر میکنه ولی میگذره ...

دیدم که میگم حسش کردم .

صبور باش و با منطق از مشکلاتت عبور کن ...

طبق تجربه ام میگم سعی کن تو این سن کمتر از احساساتت استفاده کنی تا کمتر ناراحت بشی ...

امیدوارم حال دلت خوب بشه 💚 همه چی بشه همونی که میخوای

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
اون مهمونی و...فرق میکنه تو مهمونی با چند تا ادمی که میدونی کجا میرن  اما مدرسه با هزاااار نف ...

نطرت کاملا محترمه

ولی بهتره ک ب نظر منم احترام بذاری😍

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
شما مهمونیو جشن و..  رو نابود کردین یه مدرسه هم میفرستادین راحت میشدین!!! شما اتفاقا تنبل تشر ...

ب تو هیچ مربوط نیست 

نمی دونی چرت و پرت نگو .

من بچه ای ندارم😊😊😊 

شما خیلی انگاری مهمونی میری عادت داری بچتو مدرسه نفرستی و مث شما بی سواد بشه

خودت نابود کردی این اوصاع رو 😃

همش ب خاطر بی فرهنگیاتونه

لابد شما میری مهمونی ما که دوسه ساله از ترس کرونا و انفولانزا چپیدیم تو خونه

شما چپیدی تو خونه 

۷ میلیارد ادم دیگه ک تو خونه مث شما!!!! تو خونه نچپیدن 

در صمن نمیدونی و اطلاعی نداری مجبوری نیستید صحبتی بکنی .‌من خودم ۲ ساله تو خونه ام 

ن تفریح دارم ن سرگرمی

قصاوت نکن🙂