من دوسال واقعا تو خونه هستم و نمیزارم بچم بره مدرسه. چرا فکر نکرده حرف میزنید یعنی چی که کسی که نمیزاره بچش بره از تنبلی هست مگه بچه هاتونو از سر راه اوردید
دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا دیروز یه خانمی تاپیک زد از شاگردام کرونا گرفتم. یکیشون گویا پدرش پرستار بوده از بیمارستان گرفته. به همه شاگردا کرونا داده. این خانم هم دبیر خصوصی ریاضی بود تاپیک زده بود ریه م درگیر شده
منم موافقم آمار که پایین نیومده هیچ بالاتر هم رفته. بچه ها چه میدونند رعایت نمیکنند که حداقل. بعد توی یک کلاس ۳۰ نفره هوف. خوبه واکسن زدند آنتی ویروس که نزدند. اگر هم گرفتن میگن ما کی اجبار کردیم؟. ما خودمون اصلا هیچ جا نمیریم اون وقت مدرسه اینطور شده
بله هر دوتا بچه های من میرن مدرسه، خداروشکر تا حالا همه چیز خوب بوده، ان شاالله ازین ببعدم همینطور
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.