2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماری کثیفی

آخ اخ منم منم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بخدا دیروز دیگه روانی شدم بس که دستمو شستم اعصاب بهم ریخت خودمو زدم   همه میگن داری خل میشی 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
آخ اخ منم منم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بخدا دیروز دیگه روانی شدم بس که دستمو شستم اعصاب بهم ریخت خودمو ز ...

چن سالته؟دستاتو شستی رگای رو دستت نزدن بیرون؟؟؟ماله من زده دارم سکته میکنم ..رسما خل شدم

منم الان اینقد خودموووو زدم گریه کردممم صورت سرخ شده

وای خیلی درکت میکنم  من واقعا نمیدونم چیکار باید کنم  از قبل اینجوری بودم ولی اینقد شدید نبود کرونای لعنتی اومد شدید شد چن روز پیش مامانم برگشت بهم گف خستمون کردی دیکه ایشالا کرونا بگیری بمیری از دستت راحت شم دلم شکست ☹🤦🏻‍♀️

چن سالته؟دستاتو شستی رگای رو دستت نزدن بیرون؟؟؟ماله من زده دارم سکته میکنم ..رسما خل شدم

من ۲۵ سالمه  اره بابا اصلا دستم عین دست ۷۰ ساله ها شده 

شما فقط برای کرونا وسواس دارین یا کلا هرنوع بیماری؟ من راجب همه بیماری ها اینجوریم 

😭😭😭😭😭توروخدا بیا ب هم کمک کنیمممممممم

باید بریم حتما پیش روانشناس من که حس میکنم هرچی میگذره دارم بدتر از قبل میشم   شما باخانواده ب مشکل نخوردین در مورد این حساسیتاتون ؟🤦🏻‍♀️