2777
2789
سعی کن خودتو درگیرش نکنی بزار بگه بی تفاوت با یه لبخند ردشوووو  من که عادت کردم ب گیر دادناش&n ...

منم بیخیالم خیلی وقت ها این کار رو میکنم ولی وقتی دایم یا بابام دخالت میکنه اتیش میگیرم یا وقتی یع چیزی میگه میگم یع دقیقه صبر کن زود خودش بلند میشه منم اعصابم خورد میشه

ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بیخیالم خیلی وقت ها این کار رو میکنم ولی وقتی دایم یا بابام دخالت میکنه اتیش میگیرم یا وقتی یع چ ...

چقد تو شبیه منی 

وای یه کاری میگه انجام بده تا من پا شدم خودش انجام داده بعد میگه من همسن تو بودم یه زندگی رو میچرخوندم 😂😂یه روز جلو مامان بزرگم ازش پرسیدم گفت نه بابا تنبلی بیش نبوده 😂😂😂😂

من ب جا داییم خالم دخالت میکنه هی پرش میکنه منم که لر لجباز 

میگه لری دیگه 

چقد تو شبیه منی  وای یه کاری میگه انجام بده تا من پا شدم خودش انجام داده بعد میگه من همسن تو ب ...

.ای مامان منم مامان من هم میگه خدا میدونه چند خونه رو خراب میکنی منم از لجش میگم ۴۰ تا😂😁

خدانگهشون داره  عاشقشونم 😂😂 یه روز میریم خونه شوهر دلمون واسه گیردادناشون تنگ میشه بیا عجقم ...

امین عزیزم 

شما رو نمیدونم ولی من گوه بخورم شوهر کنم