2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 50 پست
جفتک 😁😁😁😁 مگه اسبه

دیگه حالا😂

اسب ک هیچ من جاش بودم شیر میشدم 💪😁

گازشم میگرفتم😬

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!

تو خودتو عادی نشون بده بفهمه برات مهم نیست هیچ کاری نمیکنه.. بگو اتفاقا فیلمه رو واسه مدرک شکایت لازم دارم‌ ی لطفی کن وقتی داری پخش میکنی واسه منم بفرس😐

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هم دوست بودیم به بهانه اینکه میخواد کادو تولدم رو زودتر بده رفتیم بیرون با هم بحثمون شد اومد دستا ...

هیچ گوووووهی نمیخوره...

مستقیم بزن ۱۱۰ تا راهنماییت کنن 

صورتت هم تو فیلم مشخص بود مگه؟

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!

اگر ازش شکایت کنی حکمش نزدیک به اعدامه

از تهدیداش مدرک تهیه کن و با یه وکیل خانم صحبت کن که اون پسره رو تهدید کنه

قبلا یکی از دخترای توی نی نی سایت همین مشکل رو داشت، تازه اون با خواست خودش هم بود، تجاوز نبود ولی فیلم گرفت و تهدیدش میکرد

یه خانم وکیل پسره رو تهدید کرد داستان تموم شد

نمیدونستم فیلم برداشته الان عکسش رو فرستاد برام

عجب بیشرفیه....خدا لعنتش کنه...

فقط نترس آروم باش فردا برو پلیس فتا

الان که نمیتونم خانوادم میفهمن فردا باید برم

ببخشید ولی خانوادتون باید در جریان باشه و پشتتون باشن و اون آقا رو تا دادگاه بکشونید اتفاق کمی براتون نیفتاده

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم