2777
2789
اگه اون آبرسان سفیده با در شیشه ای رو سفارش دادی خواهر،انگار کن پولتو  ریختی اشغالی

راست میگی؟

سفارش دادم چیکار کنم؟ خیلی تعریف کردن 

«و هیچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی…»
خب بهش بگو فعلا احتیاج ندارم من راضی نبودم اصلا،دوست ندارم مثل من پولتو  هدر بدی

تازه پوستم مستعد جوشه فامیلمون خیلی تعریف کرد که خوبه و فلانه 

میشه بگم نمیخوام ؟ وای استرس گرفتم از آبرسانای دیگه هم گرونتره اخه 

«و هیچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی…»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم چشم لدورا رو دارم

راضی نیستم

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)
خاهری دوستم میفروشه دومیلیون بار زنگ زده

نخر هم گرونه هم مارک خوبی نیست

اکثرا هم دست ویزیتوراست 

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)
تازه پوستم مستعد جوشه فامیلمون خیلی تعریف کرد که خوبه و فلانه  میشه بگم نمیخوام ؟ وای است ...

خدا شاهده من عین حقیقت رو گفتم

خیلی پوست رو خشک و افتضاح میکنه

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......