2777
2789
عنوان

حاضری 🤭🙉😜

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 122 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره چون با همونی که کارای بد بد میکردم الان شوهرمه        

درسته، منم همین طور

ولی اون موقع ک کارای بد بد میکردم ک شوهرم نبود

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اره ولی فیلمشو نمیدن بیرون ک😂

😂😂😂بحث ۱۰ میلیااارد پووله

با اون پول میشه مغزشونو در اورد ی مغز دبگ‌گذاشت سرجاش، اونوقت دیگ هیییچی یادشون نیس😂😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
😂😂😂بحث ۱۰ میلیااارد پووله با اون پول میشه مغزشونو در اورد ی مغز دبگ‌گذاشت سرجاش، اونوقت دیگ هییی ...

😂😂هوشمندانه بود😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
از سال سوم راهنمایی شروع شد داستان ما بعد کنکور لو رفتیم حسابی و دیگه خواستگاری و عقد اینا الانم د ...

آخییییی

ب مبارکی و میمنت😘😘😘

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
درسته، منم همین طور ولی اون موقع ک کارای بد بد میکردم ک شوهرم نبود

نهایتش ب اینجاش ک رسید بلند میشی میگی خودتونو کنترل کنید ، چیزی نشده ک ، این نره غول الان شوهرنه، ارامشتونو حفظ کنید

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز