فامیلای مردم واسه جشنی تولدی چیزی کلی کادو میارن پول ، طلا چیزای خوشگل ولوکس . فامیلای من بجز یه جعبه شیرینی خشک اونم بعضیاشون اصلا به روی خودشونم نمیارن😒😒😒😒 یه تبریکم بگن خوبه والا اما همونم نمیگن 😑😑😑😑😑انقد گدابازی و چیپ بودن واقعا عزت نفسشونو پایین نمیاره ؟ مثلا من دانشگاه قبول شدم هیچکی کادو بهم نداد درحالیکه بچه های مردم یه نمره ۲۰ میگیرن سریع داییم برام کادو آورده خالم کادو آورده😑😑😑😑😒😒😒😒😪😪😪😥😥😥 حالا همشونم کارمندن حقوق خوبی ام دارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا فامیل منم هیچ کاری نکردن تا حالا تبریکم نمیگن تازه🙂
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
سعی کن هیچوقت از کسی توقع نداشته باشی مگه هرکسی دانشگاه قبول میشه فامیل باید براشون کادو بگیرن توقعات بیجا نداشته باشه وضعم ایقدر بد شده مردم هشتشون گرو نهشونه
گلم شما دانشگاه قبول شدی،انتظار داری اونا واست کادو و شیرینی بگیرن.🤔
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)