2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست
اوه اوه مادرش جز اون دسته ادمای که میگه پسر من بره کار کنه بده دختر مردم بخوره  بگو کارمندم بش ...

مادرش خیلی بده خیلی. یبار یکاری کرد باهام ک شب تا صب از شدت حال بد فقط بالا میاوردم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مادرش خیلی بده خیلی. یبار یکاری کرد باهام ک شب تا صب از شدت حال بد فقط بالا میاوردم

تا اینجا که اول خودت مقصری دوم این اقا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

سالی که نکوست از بهارش پیداست

از اول زندگیتون قراره حرف، حرف مادرش باشه

ببین اگه نمیتونه این مسئله رو حل کنه در نهایت بیخیالش شو و خودت و زندگیتو الکی حروم نکن، حیفه

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

واقعا روز ب روز ترسم بیشتر میشه.خودم م یه دختر دارم وقتی میام تواین سایت و دخترای جون رو میبینم میگم آینده دیگه چی میشه.این همه زحمت بکش بچه بزرگ کن آخرش یکی از راه برسه که بخواد براش تصمیم بگیره و تهدیدش کنه نمیام بگیرمت....ای خدا

چقدم نامزدت مادریه اههههه، از الان گوش ب حرف مادرشه

الان اومده میگ هرکار میخای بکن منم ی مدت د میام خواستگاریت بریم پی زندگیمون ولی مادرم دخالت نمیکنه خوبمون میخاد دلسوزی میکنه میگم طرفش میگیری میگ ن

سالی که نکوست از بهارش پیداست از اول زندگیتون قراره حرف، حرف مادرش باشه ببین اگه نمیتونه این مسئ ...

الان بهم پیام داد گفت هیچ کس حق نداره دخالت کنه تو زندگیمون منم نمیزارم ولی مادرم فقط دلش میسوزه 😑

وااااا بگو به تخمم ک نمیتونی بیای😏

بخدا مغرور ترز من دختر نبود انقدر مغرور بودم ولی عاشق شدم جوری عاشق شدم ک دیگ پیشش غرور واسم هیچه خودشم میگف عاشق غرورت شدم ولی الان....