2777
2789
عنوان

آقا یه چالش🔥🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست

شاید اگه بتونم به صورت کاملا ناشناس اینکارو کنم وگرنه خودم مستقیم نه.

حق دارن بدونن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نه به خودش میگم که دست از اینکارا برداره و همسر بیچارش رو آزار نده یا اگه نمیخواد همسرشو طلاق بده یا طلاق بگیره 

وبه اون نوجوون تا جایی که بلد باشم و بتونم مشاوره میدم یا به مشاور راهنماییش میکنم از خبر بردن و آوردن متنفرم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوجوونی ک هنوز عقلش نمیرسه رو اره

ولی مورد اولی رونه

اگ ببینم ی بچه۱۱ساله سیگار میکشه ب خونوادش میگم

ولی ی جوون ۲۷ساله سیگار بکشه ن

اگر طرف با عقل خودش انتخاب کرده و من هیچ جای اون خیانت نباشم نمیگم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

آقا یا خانم رو میرم پیش مشاور به جلسه ازش مشورت میگیریم ک بگم یا ن 

ولی اگ پشری موادی چیزی بکشه آره ب پدر و مادرش میگم مگ اینکه بالای ۱۸ سال باشه ک در این صورت اگ تخت نظر والدین باشه دوباره با مشاور صحبت میکنم ولی اگ مستقل باشه اگ شد ب خودش مستقیم تذکر میدم . 

بستگی داره

در مورد نوجوون احتمالا بگم البته اگه دیدم به کارش اصرار داره و مثلا خودمم گفتم فایده نداشت

چون یه همکلاسی داشتم ۱۳یا ۱۴ساله بودم اون موقع بعد این دختر با دوستش تو مدرسه میومدن رگشونا میزدن ،از این خط حطی کردنا 

چند بار هم انجام داده بودن و میدونستیم برای دوست پسراشونه

ول کنم نبودن ما هم مخفیانه به مدیر گفتیم 

بماند که مدیرمون ۳روز اخراجشون کرد و تقریبا ابروشونا برد🤕

نوجوونی ک هنوز عقلش نمیرسه رو اره ولی مورد اولی رونه اگ ببینم ی بچه۱۱ساله سیگار میکشه ب خونوادش می ...

احسنت👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

بله منم اگه اون نوجون رو بشه راهنماییش کرد میگم ولی روابط زن و شوهر به من ربطی نداره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792