2777
2789
عنوان

اینترنت

109 بازدید | 19 پست

سلام من وای فای خونمون تموم شده یه عالمه هم کلاس آنلاین دارم ایرانسلم اصلا تعرفه هاش مقرون به صرفه نیست کسی از اینترنت رایگان یا از این برنامه ها که دعوت میکنی نت میده می‌شناسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کشورهای دیگه یه اینترنت ماهیانه میگیری دیگه گیگش نامحدوده اینجا ما حجممون محدوده حجم تموم بشه هی باید نت بخریم اینم یه مدل راه دزدی و خالی کردن جیب مردمه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
تو کشورهای دیگه یه اینترنت ماهیانه میگیری دیگه گیگش نامحدوده اینجا ما حجممون محدوده حجم تموم بشه هی ...

دقیقا….دیگه راهی نمونده که جیب مردمو خالی نکنن😔

اینجام تا دونفر میان از گرونی و دزدی حرف بزنن،تاپیکتو تعطیل میکنن.اَه

من و خدا💫
دقیقا….دیگه راهی نمونده که جیب مردمو خالی نکنن😔 اینجام تا دونفر میان از گرونی و دزدی حرف بزنن،تاپی ...

بخداا چهار ماه پیش سیصد بود الان کردن هفتصد سرعت نتشونم که ماشالا عالی

مخابرات توی این زمینه افتضاح ترینه واقعا 500 گیگ رو تو چه تایمی استفاده میکنید؟

پونصد گیگ شیش ماه اس که ما همیشه یه ماه زودتر تموم میکردیم ولی این سری چون خواهرمم کلاس انلاین داره چهار ماهه تموم کردیم 

شما شرکت دیگه ای رو میشناسید؟

بخداا چهار ماه پیش سیصد بود الان کردن هفتصد سرعت نتشونم که ماشالا عالی

اره،اینقدرم پرروین،میگن گرون میشه،نمیگن الان اینهمه بچه مدرسه ای ،کلاسای انلاین،خانواده های کم در آمد چیکار کنن؟

بعد دم از پیشرفت وفلان بهمان میزنن.

من و خدا💫
پونصد گیگ شیش ماه اس که ما همیشه یه ماه زودتر تموم میکردیم ولی این سری چون خواهرمم کلاس انلاین داره ...

من قویا شرکت شاتل رو بهتون پیشنهاد میکنم 

به سایت شون سر بزنید و بسته هاشون رو چک کنید

ازین شرایطی که میگید خیییییییییییییییییییییلی بهترن