2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو میشه لطفا بباین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست
نه نه همون سوپ😂 اسهال میگیرن

🤣🤣🤣دقیقا 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپ جو بد میشه ؟؟؟ راستش فسنجون و تازه یاد گرفتم تو تبریز زیاد مرسوم نبود  عاشقش شدم دوست دار ...

سوپ جو عالیه اما خیلی سنگینه

البته اگه تو پختنش تبحر داری بپز 

منظورم سوپ رشته بود که سبکتره

البته دلمه برگ یا دلمه کلم برگ هم خوبه

اما چون غذاهایی مثل سوپ و آش باید باشه همون سوپ خوبه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سوپ جو عالیه اما خیلی سنگینه البته اگه تو پختنش تبحر داری بپز  منظورم سوپ رشته بود که سبکتره ...

فدات گلم 

کنارش که کشک بادمجون اینا هم میذارم 

اره دست پختم خوبه خداروشکر 

بازم رسی عزیزم وقتت و گداشتی ❤❤

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
فدات گلم  کنارش که کشک بادمجون اینا هم میذارم  اره دست پختم خوبه خداروشکر  بازم رس ...

فداااات مهربون❤💜🧡

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سوپ خوبه...ببین نمیدونم چطوری میپزی ولی این ترکیب ک میگم خوبه سنگین نیس،،،هویج جوپرک گوشت مرغ، سبزی سوپ،رب(سیب زمینی وعدسم گاهی میزنم من)

نــه عمـــرخضربمانـــد🌼نــه مـُـلـــك اسکنـــدر....
سوپ خوبه...ببین نمیدونم چطوری میپزی ولی این ترکیب ک میگم خوبه سنگین نیس،،،هویج جوپرک گوشت مرغ، سبزی ...

نه عدس نمیزنم 

منم اب مرغ هویچ سیل زمینی جو و جعفری و زرشک برا رو ی سوپ اخر سرم یه ذره رسته سوپ میزنم برا لعابش 

سلام خوبین؟ ببخشید شما همون کسی هستین که اون روز تو تاپیک اون دختر که تجاوز کرده بودن بودین؟

سلام بله بودم

سلام بله بودم

یه نفر برای من تو گفتگو پیام داده اسم کاربری شما رو نوشته قسمم داده ازتون کمک بخوام نوشته کاربریشو تعلیق کردن 

من وظیفه م بود بهتون بگم 

آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️
یه نفر برای من تو گفتگو پیام داده اسم کاربری شما رو نوشته قسمم داده ازتون کمک بخوام نوشته کاربریشو ت ...

کی اسمشون چیه 

من کاربرا رو زیاد نمیشناسم 

چه کمکی میخوان

بزارید الان اسکرین میزارم

باشه مرسی

همونجا هم بهش گفتم بمون خو نه پدرت تحمل کن اون چهاردیواری هرچقدرم بد باشه هرچقدرم کتکت بزنن فعلا در شرایط تو بهترین و امن ترین جای دنیاس 

سنت کمه همش ۱۷ سالته کجا میخوای بری با کدوم پول با کدوم تجربه 

صبح بزنی بیرون شبش شدی یه فاحشه تمام عیار مگه میذارن سالم بمونی 

تحمل کن تحمل کن تحمل کن 

بی گناهیت و ثابت کن نه به خودکشی فکر کن نه کارای دیگه پناه ببر به خدا که بزرگترین حامی بنده هاشه 

برو دست و پای پدر و مادرت و ببوس به خدا به روح پدرم به روح خواهر جون مرگم تنها پشت و پناه زندگیت تنها ادمای امن زندگیت همونان نزار ازت سو استفاده کنن 

دیدی تو همین تاپیکت چقدر کوبیدنت چقدر تهمت زدن حالا اینا زن بودن 

مردا تیکه پارت میکنن جوری که ازت هیچی نمونه اگه از خونه بزنی بیرون انگار جرمت و گردن گرفتی