2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 37 پست

منم تازه ازدواج کرده بودم این طوری بود. به شوهرم گفتم وقتی میری حتما درو قفل کن. الان اکثرا حتی شوهرم خونه باشه هم درمون قفل میکنیم. تازه یه مدت شوهرم که شب کار بود میرفتم خونه پدرشوهرم بعد دیدم چه کاریه الان دیگه خونه میمونم. شاید اولش سخت باشه ولی بسم الله بگو و بخواب. یه تسبیح بردار چشماتو ببند و صلوات بفرست یه هو میبینی خوابیدی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت ۷و نیم که دیگه ترس نداره 

دیگه عادت کن اونموقع نخوابی بلندشو و به کارات برس 

به خدا فکر کن 

اینا تلقین های منفی هستن 

قرآن بخون و ایه الا بذکرالله تطمین القلوب تکرار کن 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊
منم تازه ازدواج کرده بودم این طوری بود. به شوهرم گفتم وقتی میری حتما درو قفل کن. الان اکثرا حتی شوهر ...

در ک همیشه قفل حتی وقتی شوهرم باشه ولی مسئله در قفل کردن نیست وقتی میخابم تو خواب اذیتم میکنه ی چیزی مثل بختک اما ی بارم دستشو رو‌دستم حس کردم

ساعت ۷و نیم که دیگه ترس نداره  دیگه عادت کن اونموقع نخوابی بلندشو و به کارات برس  به خدا ...

بخدا من راه دور دانشگاه میرفتم خودم تنها زندگی میکردم هیچ مشکلی نداشتم ولی حالا خیلی اذیتم بخدا بعضی وقتا روزی 2/3بار خونه تمیز میکنم ک سرگرم بشم

در ک همیشه قفل حتی وقتی شوهرم باشه ولی مسئله در قفل کردن نیست وقتی میخابم تو خواب اذیتم میکنه ی چیزی ...

می دونم چی میگی منم بختک زیاد روم می افتاد. حتی اوایل ازدواج شوهرم هم کنار بود بختک روم می افتاد.بیشتر به نظرم به خاطر ترس و استرسه. تلقین نکن به خودت.زیاد صلوات بفرست

می دونم چی میگی منم بختک زیاد روم می افتاد. حتی اوایل ازدواج شوهرم هم کنار بود بختک روم می افتاد.بیش ...

هرکار میخابم بکنم ک نترسم فایده ندارم نمیتونم

بخدا من راه دور دانشگاه میرفتم خودم تنها زندگی میکردم هیچ مشکلی نداشتم ولی حالا خیلی اذیتم بخدا بعضی ...

خب میتونی ی کلاسی چیزی ثبت نام کنی یا بری سرکار یا اینکه با مشاوره صحبت کن ولی اگه بهش فکر نکنی و حتما قرآن بخونی خوب میشی من همین حالا تنهام ولی نمیترسم چون خیلی بع قرآن اعتقاد دارم تا بترسم ی ایه میخونم اروم میشم 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊
چندبار آیت الکرسی بخونم؟

۷تا آیت الکرسی ۷تا بسم الله

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز