من عاشق بارونم ولی از ابر و باد میترسم چ کنمم🤕الان باد میاد هوا ی خورده سیاه شده مییترسمم وگرنه از دیشب منتظر بارون امروزززز بودم🤣😂😢✌🏻دیونم بخدا چیکار کنم الان😢یعنی ب حدی میترسم بعصی وقتا ک احساس سکته بهم دس میده میخوام برم اب بخورم😐
هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.
باد کنک باد کردن قشنگ حالم بد میشه دستام یخ میزنه دیشب ی دونه باد کنک باد کردم داش ...
حتما میترسی بترکه😁💖
-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.
نه باو نمیدونم اصلا تو مستندی چیزی میبینمش چشام گرد میشه😂