2777
2789
نه نبردمش ولی خیلی عجیبه از چهارماهگی همش داره گریه میکنه,کسیو سراغ ندارم من کرجم

خب عزیزم دیگه مسجد و حاج آقا مسجد که تو کرج هست خب ببرش

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چهارماهگی تا الان ک دوسالشه همش گریه میکنه,اعتقاد ندارم ب این چیزا

ما برا کسی که ترسیده یا این کارو انجام میدیم

یا میترسونیمش که ترسش بریزه😐

مثلاااا یه چیز داغو میزنیم بش وقتی حواسش نیس

میپره بالا از ترس😂

و تامام

البته طرفو نمیسوزونیما دیگه

در حد ترسوندن فقط

که باز خود منم اعتقاد زیادی ندارم به هیچ کدوم ولی از قدیم انجام میدن و نتیجه میگیرن

شاید واقعا جواب بده

ژینا گیان تو نامری ناوت ئه بیته ره مز❤️                                    

یه تخم مرغ رو دور سرش بچرخون هفت تا حمد بخون بعد هم تخم مرغ رو داخل یه پلاستیک چند بار بپیچ و محکم بزن به زمین تا بشکنه بعد هم از خونت بندازش بیرون 

امتحانش کن خرجی نداره اگه چشم زخم باشه خوب میشه 

من شنیدم بعضی وقتا چشم زخم فقط از انسان نیست از جن و پری و شیطان و اینا هم میشه باشه

چرا بده من پسرم ۳ ماهشه ۱۰ روز پیش رفتم سرخاک

نوزاد رو نه قبرستون ببررنه از کنار قبرستون رد کن. اگر هم جبور شدی رد شی تاوقتی تو محوطه اش هستی همش بسم الله بگو. بچه ها چیزایی میبینن ک ما نمیبینیم. برا همین ترسشونو درک نمیکنیم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
چرا بده من پسرم ۳ ماهشه ۱۰ روز پیش رفتم سرخاک

چون که بچه ها روحشون پاک تره و معصوم هستن چیزایی رو میبینن که ما بزرگا نمیبینیم و تو قبرستون طبیعی هست که بچه انرژی منفی دریافت کنه مثلا بچه ی خالم همینجور شد چند ماهه بود که خالم رفت قبرستون و بچه از فرداشبش آروم نمیگرفت دیگه دعا گرفتن انداختن گردنش که خوب شد توصیه میکنم شما هم دیگه بچه رو نبرید

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد