2777
2789

شب جمعس تاپیک سوسکی میزنین شیطونا

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امكانشو ندارم خيلي ترسيدم يعني چيه همين الان متوجه شدم😩

انشالله که چیزی نیست بنظرم لمسش نکن چون ممکنه چیزی نباشه با لمس حساس بشه اگه توی دوتا سینه ات اینحوریه فکر نکنم چیزی باشه ولی اگه بنظرت غیر طبیعیو جدید سعی کن دراولین فرصتت بری دکتر 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

چطور الان همه یاد شرم و حیا افتادن

به تاپیکای دیگه که میرسه عادیه براتون چی شده حالا؟!

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
چطور الان همه یاد شرم و حیا افتادن به تاپیکای دیگه که میرسه عادیه براتون چی شده حالا؟!

دقیقا

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
امكانشو ندارم خيلي ترسيدم يعني چيه همين الان متوجه شدم😩

دوست عزیزم من معذرت میخوام لطفا منو ببخش.وحلال کن اگه بخشیدی جواب بده😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........