2821
2789
عنوان

بیاین بازی😍😎

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 642 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اری من که دیر وارد تاپیک شدم ولی صفحه ی اول رو خوندم گفتم خدایا چی میگی بعد رفتم صفحه ی اخر  ...

بابا آخه خودم عمدا تو متن تاپیک توضیح دادم گفتم سیانور خوردم شوهرم تو بیابون دفنم کرده که همه بفهمن فانِ و گزارش نزنن که سرکار گذاشتمشون!

احساس میکنم بعضیا مرگ مغزی ان واقعا.

بگذریم خواهر.

به اینجا تاپیک فان زدن نیومده

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
بابا آخه خودم عمدا تو متن تاپیک توضیح دادم گفتم سیانور خوردم شوهرم تو بیابون دفنم کرده که همه بفهمن ...

😂😂😂

جالبش این بود نوشته بودی سیانور خوردم بعد یه هفته بعد شوهرت اومد سراغت بعد دفنت کرد

میخواستم بنویسم بعد خوردن سیانور چطوری یه هفته زنده  موندی

فهمیدم فان😂

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اگ نامرئی بشی اولین کاری ک انجام میدی چیه؟ 

میرم از تمام غلطایی که دوستم تو گوشیش کرده شات میگیرم می‌فرستم برا مامانش 😝😝😝 

البته دوستم بود چون دیگه نیست می‌خوام انتقام بگیرم 😐😐

https://harfeto.timefriend.net/16357672953524  تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️
😂😂😂 جالبش این بود نوشته بودی سیانور خوردم بعد یه هفته بعد شوهرت اومد سراغت بعد دفنت کرد میخواست ...

ینی دیه از این واضح تر نمیتونستم پرت و پلا بنویسم واقعا🤣😂

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

منم هستم

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘