2777
2789

من و شوهرم باهم چند ماه دوست شدیم داخل یه دوره همی لواسون باهم اشنا شدیم و چندسری باز همو همونجا دیدیم من تازه جدا شده بودم و به فکر ازدواج مجدد نبودم و حوصله هیچ مردیو نداشتم داخل یه شرکت کار میکردم و از نظر تفریح و مسافرت و داشتن چند دوست فابریک حسابی گشته بودم و به اصطلاح بعد جداییم دنیا دیده شده بودم... همزمان دانشجو بودم و اصلا توو فاز دوستی و ازدواج نبودم و همین بی تفاوتی نسبت به مردا باعث شده بود همسرم از من خوشش بیاد...

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر شادی بودم ولی اجازه نزدیک شدن هیچ مردیو توی اون مسافرت ها و دوره همیا نمیدادم و همین باعث شده بود توجه چند نفر ب سمتم جلب بشه چهره خوبی دارم و از نظر سطح خانواده میشه گفت زندگی معمولی رو به خوبی داشتیم ... سرزنده بودم و ولی حد و حدود رعایت میکردم ... خانواده سختگیری داشتم و جایی هم میرفتم ب اصرار خودم و میشه گفت با زور بود ازدواج اولم پسرداییم بود

شرمنده عزیزم نمیخوام قضاوتت کنم شاید شما واقعا راست بگی ولی اینجا انقدر داستای دروغ نوشتن که واقعا نمیتونم اعتماد کنم 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
شرمنده عزیزم نمیخوام قضاوتت کنم شاید شما واقعا راست بگی ولی اینجا انقدر داستای دروغ نوشتن که واقعا ن ...

نه واقعا زندگیمو میخوام بگم ک کمک بگیرم شاید یه جاهایی از زندگیمو برای شناخته نشدن حذف کنم ولی دروغ نمیگم 

هستیم

همه رو گذاشتی لایکم کن♥️

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡