2777
2789
عنوان

حسودیم شد اه😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 33 پست

:/

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا باس از همون اول اینجوری بار بیاری وگرن نمیشه:/

شوهرمو؟

بخدا تو عقد ینی هرچی میگفتم می‌خرید هرکاری برام میکرد الان نمی‌دونم چ کوفتی شده

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
شوهر من هم بشدت بچه ننه است کاریش نمیشه کرد

متنفرم متنفرم از شوهر بچه ننه 

بخدا تحت فرمان مادرشه اگه بگه بمیر همین الان میمیره براش

همش ک خریدنی نیس بای یکمم حساب ببره ی ترسی داسته باشه😂😐🤌🏻

درسته 

میگم تو عقد اینجوری نبود 

اصلا از من نمیترسه و حرفم براش پوچه

از من به شما نصیحت تجربه ای که دارم میگم شوهره من خیلی بچه ننه بود منم حساس ... اما چند ساله حساسیتمو کم کردم وقتی هم میبینم شوهرم به مادرش احترام میزاره خیلی حساسیت نشون نمیدم همین باعث شده شوهرمم زیاد بچه ننه نباشه

ماد شوهره منم عمل کرده هی خودشو لوس میکنه برای همه که نازشو بکشن

ایش چ بدم میاد حالا من بدبخت دوبار رفتم اتاق عمل ولی اصلا ناز کردن بلد نبودم :/

هیچ مث این نکردممم

از من به شما نصیحت تجربه ای که دارم میگم شوهره من خیلی بچه ننه بود منم حساس ... اما چند ساله حساسیتم ...

از شوهر من هیچکس بچه ننه تر نیست بخداا صب تا شب پیش اونه جرعت نداره بره بیرون میگه تو میری بیرون زنتو میبری من اینجا مریضم

اگه من برم سوپری یچیز برا خودم بخرم بر میدارم واس خاهرش میگه گناه داره در صورتی که بخدا سوپری کنار خونه مادرشه 

یا مثلا من برنج یا روغنی چیزی بخرم مادرشوهرم می‌فهمه از اون ور لیست میده ب شوهرم

اصلا جلوش هیچی نمیگم تازشم میگم مادران گناه داره و این حرفا

ولی خسته شدم بخدا

هیچی بخدا براش کم نمیزارم  بازم اولویتش خانوادشن

وسط این حسودیت میشه ی رای کوشولو ب من بدیhttps://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=572771

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
وسط این حسودیت میشه ی رای کوشولو ب من بدیhttps://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id ...

😐😐😐😐😐😐😐😐ن بزار آخر حسودیم رای میدم😐😐😐😐

این مردها مقصرن . ماها حسود نیستیم ولی وقتی میبینیم اهمیت نمیده شوهرمون ناراحت میشیم . مرد اگه عاقل باشه باید هوای دو طرف را داشته باشه نه که فقط بچه ننه باشه . اگه مرد به اندازه کافی به همسرش توجه کنه هیچوقت رابطه عروس و مادرشوهر به حساسیت نمیکشه . مقصر همیشه شوهرهاهستن که زنها رو حساس میکنن. مردی که بچه ننه هست همون باید پیش ننش بمونه چرا زن گرفته 

این مردها مقصرن . ماها حسود نیستیم ولی وقتی میبینیم اهمیت نمیده شوهرمون ناراحت میشیم . مرد اگه عاقل ...

دقیقا حرف دل منو زدی 

کاش برگردم ب عقب خیلی کارارو نمی‌کردم 

کاش یکمی مرداد درک داشتن من که خسته شدم از دست مادرش وقتایی ک همسرم پیشمه همش زنگ میزنه نمیزارع یه دوساعت تنها باشیم