2777
2789
عنوان

پالتو پاییزی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گذاشتم

بازم بذار از رنگای مختلف گلم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

چشم

میکرو چه جنسیه؟گرم میکنه واقعا؟

مثل مخمله؟چجوریه عزیزم؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

میکرو چه جنسیه؟گرم میکنه واقعا؟ مثل مخمله؟چجوریه عزیزم؟

ن مخمل نیس اره واسه پاییز خوبه ن واسه زمستون خودم دو تا برداشتم خیلیم شیکو عالیه شبیه بارونی میمونه تو نت برید بزنید از ۴۰۰ پایین نمیبینید ما به قیمت تولیدی میدیم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
ن مخمل نیس اره واسه پاییز خوبه ن واسه زمستون خودم دو تا برداشتم خیلیم شیکو عالیه شبیه بارونی میمونه ...

ببین عزیزم من خیلی گرمایی ام.

یعنی اصلا زمستون ها پالتو نمیتونم بپوشم.نهایتا مخمل شیک و طرحدار داشتم پوشیدم تا الآن.

بنظرت واسه زمستونم میتونم بپوشم؟

پیج دارین؟

ببین عزیزم من خیلی گرمایی ام. یعنی اصلا زمستون ها پالتو نمیتونم بپوشم.نهایتا مخمل شیک و طرحدار داشت ...

بله داریم پیج

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم