2777
2789
عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂  داداش منم فقط بلده روی اعصاب من راه بره 😐😂

باورت میشه گوشیمو پر عکس های چرت و پرت کرده😡

روزی دوبار گوشیمو میزنم شارژ از بس که بازی میکنه و شارژش تموم میشه تبلتش درس شه راحت میشم هم

مامانم گوشی داره هم بابام کلی هم بازی داره توشون میگم با اونا بازی کن میگه گوشی یه وسیله ی شخصیه اصلا تو دوست داری کسی با مسواک تو دندوناشو مسواک بزنه؟ میگم خوب گوشی منم شخصیه میگه فاطییییی من و تو که این حرفا رو باهم نداریم😂

(✪‿✪) I'm clever and kind (✪‿✪) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا بگیرین بخوابین😑🤌 غروب ...بشینیم ی دل سیر غصه بخوریم...غروبا بیشتر میچسبه🙃🌿

من که نمیتونم بخوابم

خواهرم ثنا وقتی بیدار میشه منم بیدار میکنه نمیزاره بخوابم خودش شب زود میخوابه صبح زود هم بیدار میشه 😐

باورت میشه گوشیمو پر عکس های چرت و پرت کرده😡 روزی دوبار گوشیمو میزنم شارژ از بس که بازی میکنه و شا ...

😂😂😂😂😂  😘😂😂

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
من تبریز به دنیا اومدم ولی مراغه زندگی میکنیم از شانس بدمنم همه ی فامیلامون تهرانن مراغه فقط یه دون ...

دوست داشتید بارون بباره/؟ 

حذف کردم  نی نی یار ۵ اطاعت شد
اینجا از دیشب میومد الان بند اومدانگاری

چه خوب

عاشق بارونم خونه قبلی مون حیاط داشت وقتی بارون میومد میرفتم بیرون الان سه سال که خونمون رو عوض کردیم خیلی بده بارون بباره اون موقع من خونه باشم اصلا اینجا بارون نمیباره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز