بچه ها هرکی هرچی میگه درمورد تعیین جنسیت دروغه بخدا قسم تموم حالتام تموم تستا پسر بود ولی بچم دختره تهوع نداشتم خوراکم خوب بود گوشت وپنیر و دوغ دوست داشتم تست ابوعلی سینا پسر تست شیخ بهایی پسر تست چینی پسر تست ادرار نمک پسر تست جوش شیرین پسر تست ادرار و سفید کننده پسر تست پلاک زنجر پسر همه همه پسر حتی طب سنتی هم رفتم گفتن پسره ولی بچم دختره خواستم بگم مادرای که باردارن اصلا به این چیزا دل خوش نکنن همش دروغه فقط وفقط نظریه ناب درسته که صحتش بالای ۹۰ درصده گفتم اینارو بگم تا بقیه هم ببین
مرسی فداتشم من بچه اولم پسر بود از جفتش داشتم دیگه نمیدونم چرا میخندن فک میکنن ۳تا دخترن
خدانکنه گلم..نه گلم یه جوری گفتی انگار ضدحال بدی خوردی چون خیلیم کنجکاو بودی و اینهمه تست انجام دادی من خودمم فک کردم سومیتم دختره ک ناراحت شدی..ک خداروشکر از هرکدوم یه دونه داشتی
ای جانم😍😍😍منم دوست دارم ی احتمالی بدن بهم بس ک عاشق دخترم 😍
انشالله سالم باشه و هرچی میخوای همون بشه ... خواهر من ۱۸ سالشه ۳ تا سقط داشت این چهارمیه ک گفت احتمالا دختره ما هم فقط از خدا میخوایم سالم باشه حالا یا دختر یا پسر فرقی نداره
💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی
حالا دختر بود یا پسر😍اخه قربونت برم ذوق نداشتی؟بدونی چیه؟ بارداری چندمته؟
بارداری اولمه و خیلی سخت باردار شدم بعد از سالها. اینقدر که نگران بودم همه چی خوب باشه جنسیت هیچ اهمیتی نداشت. دوقلو دختر و پسر البته هنوز ۲۳ هفته ام خیلی مونده تا بیان