2777
2789
عنوان

شوهرم و دختر دوستامون

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 38 پست

فقط قاطعیت و طرز برخورد خودت 

ببین چرا به خودش اجازه داده جلو چشمت بچسبه به همسرت و ببین چرا همسرت باهاش همراهی کرده 

خودت رو دوباره و دوباره و دوباره بشناس و نگاه کن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا

من توی همکارام و دوستام هر کی بوده 

تجربه ی خوبی از این قضیه نداشته 

زوج متاهل هر کی با دوستاشون رفتن بیرون براشون مشکل پیش اومده بود

البته خب طبیعیه برای همه یکسان نیست 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

عزیزم چه دوستیه که دخترش 19 سالشه اونوقت شوهر شما 30 سالشه تازه.. اون دوست نیست که بابای اون دختر انگار بابای تازه والا🤭🤭🤭اونا بدرد دوستی نمیخورن شماها جوونین

مثلا چکار کنم به شوهرم تذکر دادم 

الان تو دو خط چطور واست بنویسم 

اینها مهارت های ارتباطی هست 

قاطعیت هست 

طرز برخورد صحیح و حل مسأله هست 

چطور حضورت اینقدر بی اهمیت بود که هر کس هر کاری دلش خواست کرد ؟!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
عزیزم چه دوستیه که دخترش 19 سالشه اونوقت شوهر شما 30 سالشه تازه.. اون دوست نیست که بابای اون دختر ان ...

دقیقا 

چه دوستی بی ربطی واقعا 

الان تو دو خط چطور واست بنویسم  اینها مهارت های ارتباطی هست  قاطعیت هست  طرز برخور ...

نگو واقعا راس میگی همین دختره اومد بهم گفت بعضی زنا سادن زود شوهرشون مال کسی دیگه میشه و فامیلشون رو مثال زد

2790
2778
2791
2779
2792