شوهرم خیلی زبون بازه و همه رو جذب خودش میکنه یکی از دخترای دوستامون 19سالشه شوهرم 30سالشه همش بیرون میرفتیم تو ماشین ما میومد منو و شوهرم کنار هم بودیم کیفش رو دست شوهرم داد مواظب باشه بعد نشستیم به شوهرم گفت بیا والیبال بازی کنیم موقع عکس گرفتن رفت بغل شوهر من وایساد
ببین چرا به خودش اجازه داده جلو چشمت بچسبه به همسرت و ببین چرا همسرت باهاش همراهی کرده
خودت رو دوباره و دوباره و دوباره بشناس و نگاه کن
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چطور حضورت اینقدر بی اهمیت بود که هر کس هر کاری دلش خواست کرد ؟!
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
عزیزم چه دوستیه که دخترش 19 سالشه اونوقت شوهر شما 30 سالشه تازه.. اون دوست نیست که بابای اون دختر ان ...
دقیقا
چه دوستی بی ربطی واقعا