2777
2789

من سعی میکنم کمکش کنم تا جایی ک خسته هم نشم

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

دیشب فهمیدم طائفه شوهر ارزش هیچ ندارن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خیلی خوب باشه و دوسم داشته باشه واقعاااا دو رو نباشه دختر ک‌ندارهههه من میگم منو مثل دختر خودش بدونه و همیشه کنارشم اونم ب وقتش جبران میکنه دیگ هم کمک میکنم هم باهاش میرم بیرون ب خصوص ک مادر شوهر پایه من ارزززوم مادرشوهری هست ک دوتا پسر داشته باشه😍😍ن ک از خواهرشوهر بدم بیاد ولی دوست دارم دختر نداشته باشه من مثل دخترش بشم حتی کوجیکترین کدورتی پیش نیاد😆

من گاهی کمک میکنم با اینکه دو دختر داره 

ولی خب مادرشوهرم سن داره و مریضه

ولی بنده خدا هیچ وقت اینکارا رو وظیفه من ندونسه تازه خودشم میگه نمیخواد بکنی خسته میشه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

کاری نمیکنم راستش در حد اینکه وقتی خونشون دعوت باشیم ظرف بشورم یا سالاد درست کنم یا تو غذا پختن و سفره انداختن کمک کنم

اینکه پاشم به قصد کمک برم خونشون و جارو و گردگیری و ...نه

دختر نداره پسراش یه روز انجام بدن یا کارگر بگیره

🌷

منم خواهرشوهر ندارم مادرشوهرم ۴تا پسر داره و فعلا دوتا عروس هستیم وقتی میریم مادرشوهرم اشپزی میکنه منو جاریم ظرف میشوریم مرتبم میکنم خونشو در حد توان. گاهی هم شده که ما عروسا آشپزی کنیم