2789
عنوان

روز عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 34 پست
چی هدیه میدن به داماد ؟ 

یا ساعت 

یا سکه 

یا کارت هدیه 

براساس توان مالیشون 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده عروس به عروس جدا باید بدن به داماد جدا ؟ 

بایدی وجود نداره

خانواده من اینجور بود که خاله هام و مادربزرگم به من هدیه دادن ولی والدینم و برادر و خواهرم هم به من هم به همسرم هدیه دادن

همه کادو میدن عروس 

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   
آره همه میدن

ما هم رسم نداریم ب دوماد 

هر کی تو مراسم عقد کادو میده عروس 

من مامانم بهم طلا داد شوهرم حلقه و پول ماهم فقط حلقه شوهرم  بهش دادیم

هرکیم اومد بهم پول داد 

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   

حالا شما چیا میذارید داخل چمدون دوماد واسه روز عروسی؟ 

ما هم رسم نداریم ب دوماد  هر کی تو مراسم عقد کادو میده عروس  من مامانم بهم طلا داد شوهرم ...

ماهم رسم نداریم به عروس خانم میده خانواده عروس ولی جدیدا تو اقوام مد شده خانواده عروس به داماد هم میده

ماهم رسم نداریم به عروس خانم میده خانواده عروس ولی جدیدا تو اقوام مد شده خانواده عروس به داماد هم می ...

تو این وضع اقتصادی این چ مدی بود