2777
2789
خوش به حالت🥲 ول یه بدی که داره اینه که آدم حس پوچی و بی هدفی میکنه  نه؟

نه اصلا هیچ دغدغه ای ندارم از این با بت

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خدا نکنه خوشگل خانم  همچنین  ان شاءالله بیای تاپیک بزنی از سیاست‌های خوبی که یاد گرفتی و ...

قربونت خدا ازدهنت بشنوه انشالله

من ۱۷سالمه فقط نیاز دارم که هچین چیزایی رو یادبگیرم😘

انشالله هرچی آرزو داری بهشون برسی

درگیر کسی شدیم که درگیری هرکسی شد جزما...🙃
حتی اگه بدبخترین هم بشم بذار اون باشه🙂💔 ولی حیف که تموم شد و دیگه نیست:)

از کجا میدونی شاید بعد ها بگی که چه خوب شد که رفت!

مقاومت نکن شعار عاشقانه هم نده 

وقتشه که محکم تر شی دختر😎

نظری حرفی حدیثی؟   

خدایا یا ببینتش یا دیگه دلش تنگ نشه و بهش صبر و تحمل بده. گزینه دو لطفا👍

ن خداگوش نده گزینه ۱واوکی کن😭

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘