سفیدیخی مدیر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 704 عنوان بی بی چک منفی قبل موعد😮💨 | مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 28 پست بچه ها لطفا هرچی میدونید بگید۱۹ابان باید پریود بشم و سیکلم ۳۲روزه س٫امروز ظهر ناشتا بی بی چکم منفی بود و حتی بعد چند ساعتم مثبت نشدعلایمی هم ندارم بچز سرگیجه و خستگیبنظرتون امیدوار باشم یا کاملا ناامید؟ 👶❤ 1400/08/12 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتابمممم عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 646 حالا یه سوال من چندساله ۱۴ هرماه دقیق ۱۴ هرماه پریود میشم ماه قبل امپول کرونا زدم ۱۹ پریود شدم سیکلم چطور حساب میشهروی حساب قبلی یا ۱۹ نمیدونم
سفیدیخی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 704 چه انتظاراتی از بی بی چک بیچاره داری خیلی دست بالا گرفتیش هر وقت عقب انداختی اونوقت روش حساب کن م ... اخه قبلا سقط داشتم چند روز قبلش نشون میداد😁 باشه عزیزم مرسی😚😚😚💞💞 👶❤
سفیدیخی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 704 منم تو اقدامم ۱۹ باید پریود بشم بی بی گذاشتم منفی شد بعد ۴ساعت قشنگ دوتا خ داشت علائمم سرگیجه ... ااا مث منه پریودت😍ولی خوش بحالت مطمینم بارداری ان شاا که دو خط شده...واسه من لعنتی نشد 👶❤
سفیدیخی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 704 منم تو اقدامم ۱۹ باید پریود بشم بی بی گذاشتم منفی شد بعد ۴ساعت قشنگ دوتا خ داشت علائمم سرگیجه ... تخمدانات یا زیر شکمت حسی نداشت؟ 👶❤
سفیدیخی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 704 حالا یه سوال من چندساله ۱۴ هرماه دقیق ۱۴ هرماه پریود میشم ماه قبل امپول کرونا زدم ۱۹ پریود شدم سیکلم ... پس عین من سیکلتم ۳۲روزس چه جالباره دیگه بموعدت الان ۱۹ 👶❤
سفیدیخی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 704 کلا از درد نابود زیر شکم یا تخمدان چپ و راست؟من قبلا ک باردار بودم تخمدانام درد میکردوقتی نبودم زیر شکم 👶❤
سفیدیخی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 704 چطوری ۳۲ حسار کردی؟ همون ۳۱روزه ای البتهتوی نتم بزنی محاسبه ی سیکل قاعدگی میادخودتم ک میتونی حساب کنی 👶❤
mfa91 عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1339 اخه چون حسی تو تخمدانام ندارم و علایم ندارم ناامیدم نه بابا من خودم ۵ روز مونده بود به موعدم آز دادم منفی شد.روز خود موعدم دادم مثبت شد.زود بی بی زدی.ان شاالله که بارداری
سفیدیخی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 704 نه بابا من خودم ۵ روز مونده بود به موعدم آز دادم منفی شد.روز خود موعدم دادم مثبت شد.زود بی بی زدی.ان ... قربونت عزیزدلم مرسی نظر دادیان شا😍😍😍💋💋💋 👶❤
مهتابمممم عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 646 زیر شکم یا تخمدان چپ و راست؟ من قبلا ک باردار بودم تخمدانام درد میکرد وقتی نبودم زیر شکم اره گلم درد دارم بیشتر چپ دیروز وامروز بی بی گذاشتم بعد ۲ساعت دوتا خط مبشه
مهتابمممم عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 646 همون ۳۱روزه ای البته توی نتم بزنی محاسبه ی سیکل قاعدگی میاد خودتم ک میتونی حساب کنی سلام من وشما ۱۹باید پریود شیم من پست میدم باردا بودم یا نه شمام بیا بگو 😍