2777
2789
عنوان

مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 26 پست
خخخ....من عقدم اما همیشه اشپزی خونمون با خودمه🥴😌👀 اگ بلد نیستی جوجه بگیر تو ابلیمو و زعفرو ...

چندینبار گفتم میگن نمخوذ

ریم

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
😐ارع شوکه شدم

عجب رویی دارن مردم

با همچین آدمایی باید مثل خودشون بود

نامزدتم با خنده باید بگه ما اینجا اومدیم تفریح نیومدیم مهمونداری کنیم و آشپزی کنیم

غذا و هله هوله از شما

استخر از ما

یا اصلا می گفت خودمون از استخر استفاده می کنیم خانمم رغبت نمی کنه کسی دیگه بره تو استخر

منکه خودم واقعا همچین رغبتی ندارم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندینبار گفتم میگن نمخوذ ریم

شوهرت تماس بگیره بگه جوحه و مرغ که نمی خورین

پس هرچی می خورین خودتون بخرین بیارین

وقتی اونا اینقدر رو دار و بی تعارفن شمام مثل خودشون باشین

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عجب رویی دارن مردم با همچین آدمایی باید مثل خودشون بود نامزدتم با خنده باید بگه ما اینجا اومدیم تف ...

ارع والا این چندروزم نامزدم بنده خدا نزاشت غذا درس کنم فقط از بیرون کوبیده و ساندویچ و یبارم پیتزا و میگو خرید

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
شوهرت تماس بگیره بگه جوحه و مرغ که نمی خورین پس هرچی می خورین خودتون بخرین بیارین وقتی اونا اینقدر ...

باشه گلم مرسی الان به نامزدم میگم

واااا....😐😐😐پس بهتره همون از رستوران بخری😐👀

نه میخوام رک باشم بگم خودتون بخرید وقتی جوجه مرغ نمیخورید

باشه گلم مرسی الان به نامزدم میگم

فقط یه جوری نگه که فکر کنن از جیب شما قراره بخرن

متوجه بشن که باید از جیب خودشون بخرن

فقط یه جوری نگه که فکر کنن از جیب شما قراره بخرن متوجه بشن که باید از جیب خودشون بخرن

ارع میگم پیتزا بخرید بیارید با چیزبزگر و نوشابه

ارع میگم پیتزا بخرید بیارید با چیزبزگر و نوشابه

آخه بعضی آدمای پر رو در چنین موقعیتی هم کم نمیارن قشنگ میرن ولخرجی می کنن بعد میان فیش خرید تقدیمت می کنن میگن بفرما اینم سفارشاتت😂😂

باید از قبل شیرفهمشون کرد به حساب خودشونه😀

وای بچه ها رفتن نوشابه سس پیتزا ساندویچ و...خریدن فک کردن ما الان پول میدیم فهمیدن که خودشون بدن حسابی خورد تو ذوقشون

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز