2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هل نشدنی همیشگی شده 

ولی خودکشی هم تهش همش زجره و عذاب اینو میخوایی؟

بشین زندگیتو بکن همه صد تای درد شمارو کشیدن ولی اینو نگفتن

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              

2 تا جوون دانشگاهی خودشونو دار زدن .بخاطر فرار از مشکلات یک کاغذ توی جیبشون بود.نوشته بود زندگی اون چیزی که فکر می کردیم نبود

یک بنده خدایی که دیگه مسن بود فوت کرد خیلی مشکلات تو جوانی تو زندگیش داشت وایساد با مشکلات جنگید.زندگی خوبی داشت اخر. رو قبر این ادم مسن نوشتن  

امدم دیدم و رفتم

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  

۱۶سالته؟آخه چرا؟باور کن زندگی یه هدیه هست،همه ی آدما پستی و بلندی توی زندگیمون داریم مهم اینه که بتونی راهتو ادامه بدی،امروز رو یه قرص آرامبخش بخور فقط بخواب هیچ کاری نمی‌خواد بکنی امروز رو بخواب فردا بلند شو فکر کن به اینکه ریشه ی مشکلات رو پیدا و حلش کنی

۱۶

😐 ی بچه ی ۱۶ ساله حتی اسم خودکشی هم نباید بیاره جای ماها بودی چیکار میکردی؟؟؟

تهش عذاب و بدبختیه خو؟

و عذاب وجدانی ک خانوادتو ول نمیکنه!

این مشکلا هم میگزرن

درد من هیچ موقه خوب نمیشه 

ولی دردی ک بعد این دنیا میکشی تا هیچ موقع تمون نمیشع خو؟؟

میدونی خودکشی عذابش چیه اصلا؟!

میتونی بری مشاور 

خدا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز