2777
2789
عنوان

خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست
اع😂😂 شاید باورت نشه صدبار اینکارو واسه اینکه خوابم درست بشه انجام دادم ولی تا چندروز خوب پیش رفت و ...

آره اصلا آرامش شب و سحر آدمو معتاد میکنه رفیق 😁😬🤣

با اینکه روزای پر کاری داری اکثر شبا بیدارم

نهایت سه روز خوابم منظم بشه 😂😂😂

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
کلا میخوای خوابت بهم نریزه، از ساعت ۶ عصر به بعد قهوه و چیزایی کافئین دار و غذاهای سنگین نخور منم خ ...

ن من تازه متوجه شدم ازکاکائوهست اخه چیزدیگه ای نخوردم کلا قهوه اینارونمیخورم میدونم خوابم میپره شب

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اصلا آرامش شب و سحر آدمو معتاد میکنه رفیق 😁😬🤣 با اینکه روزای پر کاری داری اکثر شبا بیدارم ن ...

اره شب واقعا آرامش داره ولی هرچی فکرو خیاله همون شب میاد سراغت😂🤦🏼‍♀️

خدا منو ببخشه اطراف خونتون چه بیابونه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
بیشتر ببینید
ن من تازه متوجه شدم ازکاکائوهست اخه چیزدیگه ای نخوردم کلا قهوه اینارونمیخورم میدونم خوابم میپره شب

اهان 

تونستی پادکست جافکری اونی که درمورد خواب خوب،حال خوب هست رو گوش بده چیزای خوبی میگه راجب خواب

اره شب واقعا آرامش داره ولی هرچی فکرو خیاله همون شب میاد سراغت😂🤦🏼‍♀️

دقیقا ولی سعی کن چایی زیاد بخوری دیگه به فکر نمیرسی 😁

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
خدا منو ببخشه اطراف خونتون چه بیابونه

آره مابهش میگم پشت دیوارآخه راه اهن روبه روشیم قطارردمیشه ازاونجا🤣🤣🤣

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
چه جای با صفاییه خونتون فکر کنم هوا خوبه

ممنون گلم 

آره فقط صباهواخوبه

اهوازم