2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علی:دوست داره.منتظر تماس. اضغر:شکست عشقی. مجید:دیدار.دلتنگ.ناراحت.دوره. بلال:دوست داره.

منم‌میگی مهربون

علیرضا 

محمد

امین

اسماعیل

۲۴۶۸۱۷۴۸۹

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
من میگم علی اصغر مجید  بلال عدد هم ۹ ۷ ۶ ۴ ۵۱ ۸ ۱۲

چی شدجوابت درست بود؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

جلال:ناراحته.شکست عشقی.دوره... صفا:دیدار.... آرش:دو دل... سلیمان:دلتنگ.دوست داره.منتظر تماس.

یکم جابه جاشدن😂

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

جلال:ناراحته.شکست عشقی.دوره... صفا:دیدار.... آرش:دو دل... سلیمان:دلتنگ.دوست داره.منتظر تماس.

مرسی گلی باحال بود👍

چی شدجوابت درست بود؟

شکست عشقی که مینویسه یعنی چی

طرف مقابلم از من شکست میخوره؟یا من ازش شکست عشقی خوردم؟

بلال رو درست گف دوسم داره

علی رو هم درست گف

مجید رو گف دلتنگ .دلتنگی رو نمیدونم .دور بودنم نمیدونم منظورش چیه

فالش کلا بامزس

میشه به منم بگید امیر محمد امیر رضا محمد جواد مهمد مهدی 285197364

امیرمحمد:دور...ناراحت.شکست عشقی.دلتنگ..

امیرضا:دوست داره...

محمدجواد:دودل.دوست دارع .منتظر تماس.

محمدمهدی:___

اینا ک میگم یا احسااس اونه نسبت ب تو یا تو نسبت ب اون

✨❤️هستم ز دل آنِ تو ، هستی ز دل آنِ من❤️✨
شکست عشقی که مینویسه یعنی چی طرف مقابلم از من شکست میخوره؟یا من ازش شکست عشقی خوردم؟ بلال رو در ...

اره فک کنم از ما شکست عشقی خوردن🥴