2777
2789

مغرور وحشی و بداخلاق البته برا من مهربون برا بقیه صگگگگگ

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا عاشق یه پسر سیگاری شدم😉 لات میپوشه ولی از رفتارش مشخصه دوستم داره ، منم یواشکی ازش عکس میگیرم ، یه موتور هم داره هیوندا کلیلک ۱۵۰ سفید و نارنجی ، ۵ سال هست که عاشقشم😉😄 

باحال شوخ غیرتی بودن و اوپن ماین بودن به اندازه مهربون و جذاببببب😂

الان همه میگن پولدار اما در اخر عاشق یه فقیر میشن که خودشون باید بهش کمک کنن 😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

فک نکنم کسی باشه ولی مثل دوست صمیمیم باشه🚶

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

پولدار نباشه

مستقل باشه و اخلاق خوب هم که همه میخوان😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

دوست دارم شوخ باشه ، مغرورِ جذاب باشه 😂 ، خوشگل و خوش تیپ باشه ، درآمدش خوب باشه ، اخلاقش عالی باشه ، منو درک کنه ، قدرمو بدونه و ..... 

.

.

اگر کسیو با این ویژگی ها سراغ داشتین یا اگر خودتون بودین اطلاع بدین 😂😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
والا اون پسره که عاشقشم خیلی پولداره . ولی ۱۶ سالشه ، تا جایی که اطلاع دارم ۱۰ میلیون تو کارتش هست😂

خودت چندسالته ؟ 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹