2777
2789
عنوان

چله نماز شب

406 بازدید | 32 پست

من چله نماز شب گرفتم، ولی خب شنیده بودم که اشکالی نداره پیوسته نباشه و زمان پریودی نخونی بعدش دوباره ادامه بدی بخونی باقیشو

حالا من دیشب خواب موندم نتونستم بخونم.. الان چله باطل میشه باید از اول بخونم یا اینکه مشکلی نداره از امشب ادامشو بخونم؟ یا قضاشو بخونم؟ 

میشه راهنمایی کنید

کسی بوده با نماز شب حاجتای سخت بگيره؟ 

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باطل نیست نماز اصلا نمیشه چله پیوسته بگیری

آخه بخاطر پریودی نبوده که دیشب نخوندم، خواب موندم

حالا مشکلی نداره ادامشو بخونم؟ 

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️
نمی دونم والا میشه لطفا تو قنوت نماز وتر دعام کنی حاجت روا شم انشالله 🙏🥺 اسمم اعظمه

اگه یادم بمونه چشم حتما 

عزیزباطل  نیستزن هیچ وقت نمیتونه چله نماز برداره باید ادامشو بعداز پریدی بخونی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزباطل  نیستزن هیچ وقت نمیتونه چله نماز برداره باید ادامشو بعداز پریدی بخونی

میگم که.. دیشب بخاطر اینکه خواب موندم نتونستم بخونم آخه 

از نظر من اشکال نداره چون خدا انقدرم سختگیر نيست و مطمئن قبول میکنه اگ قضاشو بخونی

اما از نظر شرعی و احکام چون اون زمان پاک بودی و فراموش‌ کردی باید دوباره بخونی من اينجوری شنیدم

عزیزم اصا نماز رو نمیشه نیت چله کرد چون وسطش خون ریزی میاد بایپ نیت کنی چهل شب

بله خیلی ممنون ❤️

فدات گلم ممنونم خیر ببینید انشاالله 🙏🥺 اجی از پیام قبلیم اسکرین شات بگیر لطفا

چشم ❤️

از نظر من اشکال نداره چون خدا انقدرم سختگیر نيست و مطمئن قبول میکنه اگ قضاشو بخونی اما از نظر شرعی ...

یعنی از اول نیت کنم و بخونم؟