2777
2789
شانساورده باشی برنداشته باشن یه عده هستن سریع برمیدارن بعد توی اینستا توی پیج هایی مثل صیغه و دوستیا ...

😔

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😔

کاریه که شده.نگران نباش.پیگیری کن فقط

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

امین . 

خواهر آدم مزاحم و عوضی تو جامعه پره چرا یه زن یا یه مادر باید عکس خودش رو در یه سایت عمومی که از کل دنیا در این جا عضو هستن بزاره نگاه کن توی تاپیک های این دوستمون رو در یه روز 4بار تاپیک زده بهم میخوره چند سالم باشه یعنی خیلی مهمه؟؟؟ خب باید ما خودمون مراقب حریم شخصی خودمون باشیم نه اینکه بعدش بیاین ناله نفرین کنیم اینارو از 6سالگی به بچه یاد میدن حریم شخصی شوخی نیست

خواهر آدم مزاحم و عوضی تو جامعه پره چرا یه زن یا یه مادر باید عکس خودش رو در یه سایت عمومی که از کل ...

👌👌👌

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
خواهر آدم مزاحم و عوضی تو جامعه پره چرا یه زن یا یه مادر باید عکس خودش رو در یه سایت عمومی که از کل ...

اشتباه از خودمونه هم قبول ولی این ادم هم اصلا رویی از انسانیت نبرده . این کار جرمه . مثل اینکه یکی ماشینش رو کنار خیابون پارک کنه و دزد بزنه . صاحب ماشین اشتباه کره فقل نزده ولی کار دزد رو توجیه نمیکنه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
خانوم ها تا یکی میخواد عکس بزاره از خودش کو کو کنان نیاید . شاید هنوز نمیدونه این پیجه هست . بهش بگی ...

برای بقیه مهم نیست که فقط عکسو میبینن و تموم . دقت کنی تا میگیم عکس نذارین یه عده میان میگن الان کاربرا میگن عکس نذارید

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
برای بقیه مهم نیست که فقط عکسو میبینن و تموم . دقت کنی تا میگیم عکس نذارین یه عده میان میگن الان کار ...

دقیقا . من وظیفه خودم میدونم بگم . اگر خود طرف مشکلی نداشت که هیچ . اگر مهم بود براش ، یکم احتیاط میکنه . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
دقیقا . من وظیفه خودم میدونم بگم . اگر خود طرف مشکلی نداشت که هیچ . اگر مهم بود براش ، یکم احتیاط می ...

دقیقا شاید اصلا کسی ندونه عکسشو برمیدارن . هرچند عکس گذاشتن اشتباهه محضه چرا باید برامون مهم باشه که از نظر بقیه خوشگلیم یا زشت یا سنمون چقده

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اشتباه از خودمونه هم قبول ولی این ادم هم اصلا رویی از انسانیت نبرده . این کار جرمه . مثل اینکه یکی م ...

ببین من نمیگم کارش درسته که میگم ما باید مراقب باشیم ماشین رو که ما به قصد دزدیدن نمیزاریم ولی هر آدم هوشیاری باید بدونه عکس شخصی رو نباید بزاره کسی که اینقدزرر راحت عکس میذاره دیگه نگران پخش شدنش هم حتما نیست دیگه. اصلا از کجا معلوم همین خانما نباشن که دارن ابرو میبرن؟ از کجا معلوم ایران باشه طرف؟ یکی از بچه های اینجا ماه قبل از طریق فتا اقدام کرد ای پی طرف ایران نبود اصلا 

ببین من نمیگم کارش درسته که میگم ما باید مراقب باشیم ماشین رو که ما به قصد دزدیدن نمیزاریم ولی هر آد ...

حرفت متین . درست میگی

دقیقا شاید اصلا کسی ندونه عکسشو برمیدارن . هرچند عکس گذاشتن اشتباهه محضه چرا باید برامون مهم باشه که ...

واقعا . بیشتر جنبه فان داره برای خانوم ها 

ببین من نمیگم کارش درسته که میگم ما باید مراقب باشیم ماشین رو که ما به قصد دزدیدن نمیزاریم ولی هر آد ...

خاهش میکنم حالم بده دارم میمیرم

بگو عکسا چه شکلی بود

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲