2777
2789
عنوان

بابای بد دل

319 بازدید | 23 پست

من ۲۳ سالمه مامان بابام میخوان هر هفته برن خونه روستایی پیش فامیل هیچ کس هم همسن من نیست و اونجا برم بیا زیاده حداقل این خونمون بمونم ارامشم بیشتره بابام چند ماه پیش سر ی موضوعی با هم اختلاف نظر داشتیم گفت چرااا تو باهامون نمیای حتما اینجا ی چیزی داری منم خیلییییی ناراحت شدم و واقعا گریم گرفت از تهمتش چون من بخاطر شهرمون کوچیکه و داداشام تا حالا بجز یکی از اشناهامون که ازم خواستگاری کرد و خودشونم بعد فهمیدن دوسش داشتم هیچ خطایی نکردم بعد گفت چرا شما همو میخواستین نشد گفتم خب بد دل بود شکاک بود ی جوری میخواست هی منو سوال پیچ کنه که حتما کاری کردی اون شکاک بود هی میگفت نه این نشد جواب ی دلیل درست بیار...حالا هم یکی سنتی خواستگارس کرد تا حالا اصن از نزدیک ندیدمش پسر خوبیه اما روحیاتش به من نمیخوره و از ظاهر و تیپشم بدم میاد همش میگه تو چرا نمیری ببینیش گفتم اصن از عکساشم حس مثبتی نگرفتم که بخوام برم ببینمش و خوشم نیومد از سبکش و من ازدواج ایطوری نمی پسندم  و دلم میخواد حداقل ی اشنایی کوچیک از قبل داشته باشم از کسی یا جایی بابام در اومد بهم گفت اونایی که میگن ما ازدواج سنتی نمیخوایم ایطور خودشون دنبال دوستی بی بندو باری بی مسئولیتن یعنی داشت بهم تیکه مینداخت ختما تو هم ی چیزی داری وااااقعا اعصابمو خرد میکنه خیلی ادم بددل و شکاک و سنتی هستش گفتم من نمیخوام مگه تو ازدواج چی هست اگه علاقه نباشه از این خونه به اون خونه چرا فکر میکنین سرو سامون گرفتن فقط به ازدواجه اگه ی بار دیگه بهم تهمت زد چی بگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من اینجوره...واقعا خیلی بده...درکت میکنم...

خیبییلی همش میگه ما میخوایم فکرمون راحت بشه سروسامون بگیرین فلانی پسر خوبیه مودبه میگم خب فقط این که کافی نیست من اصن نمیخوام ایطوری ازدواج کنم خودمو میشناسم میگه نه تو باید ببینی بنظرم پسری که تو این زمونه نشناخته میره خواستگاری خیلی پخمس و خوشم نمیاد 

افکارشون مال عهد بووووقه اصن درک نمیکنن من که دیگه حرفی نمیزنم و سعی میکنم خودمو مستقل کنم از لحاظ م ...

منم مامانم اخلاقای خاصی داره درکت میکنم،ازتم بزرگترم و تجربه دارم ک میگم،فقط دنبال اهدافت باش و اهمیت نده و بحث نکن

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
بسپارش ب خدا و از خدا براش ارامش بخواه  براش اینستا نصب کن یکم چشاش باز بشه بعد گفت این برنامه ...

خیلی فکرشون قدیمیه خودشون ۲۰ سالشون بود ازدواج کردن فقط اهل کار و خانواده و بچه اوردن بودن معلومه ماهارو درک نمیکنن 

عزیزم اصلا نذار هییییچکس برات تصمیم بگیره فقط چون تو دختری.. وقتی پدرت ب فکر حال و دل تو نیست لزومی ...

من فقط تو فکر اینم بتونم مستقل بشم ی کاری برای خودم راه بندازم تا دو سه سال دیگه و مسیرمو جدا کنم ازشون نخوام همش با اونا همه جا برم دوستای خودمو داشته باشم با ادمای مثل خودم بگردم 

منم مامانم اخلاقای خاصی داره درکت میکنم،ازتم بزرگترم و تجربه دارم ک میگم،فقط دنبال اهدافت باش و اهمی ...

خدا بزرگه از خدا میخوام خودش کمکم کنه چون من فکرم با تمام ادمای دورم فرق داره همشون مال روستا و ی فاز دیگن تا من بتونم خودمو بکشونم از اینا بیرون هیهاته

خیبییلی همش میگه ما میخوایم فکرمون راحت بشه سروسامون بگیرین فلانی پسر خوبیه مودبه میگم خب فقط این که ...

عزیزم ازدواج سنتیم ربطی ب پخمگی نداره،و تو آشناییم گرگ خیلی جامعه داره چشاتو باز کن،ولی کلا اعدافتو دنبال کن و اهمیت نده

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞