2777
2789
عنوان

پسرشدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 69 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واقعا پسرای بی مهر و چرا میخاید؟؟؟ اینقددد زحمتشونو بکشی بعدش ازدواج‌کنه برع پشت سرشم‌نگاه‌نکنه؟!&nb ...

هم پسر خوب داریم هم پسر بد هم دختر خوب داریم هم دختر بد.... همه جورش هست و به وفور دیدیم

عاشقتم مرسی ازراهنماییت😍

خواهش میکنم عزیزدلم

امیدوارم خدا به زودیه زود یه گل پسر سالم و باهوش و زیبا بهتون بده🙏🙏😍😘😘❤️❤️

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
هم پسر خوب داریم هم پسر بد هم دختر خوب داریم هم دختر بد.... همه جورش هست و به وفور دیدیم

پودر رو تو آب حل کنه بخوره؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اشکال نداره راضیم جوشم چیزی نی درس میشه ماک هیکلمون ب بادمیره قیافمونم روش🤪

😂عزیزمم ایشالا ژن توام مثل دنیا جهانبخته زیاد هیکلت به فنا نمیره

💜أحبَك نَفسك أولأ💜 ‌                          °|💜💍|°
نه حل نکنه.... 

پودر جدا آب جدا؟ 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ایشالله بهترین دعایی بودک واسم کردین🤩😍😍😘😘

مطمئنم بخدا🙏❤️😍

بعد منو تگ کن عزیزدلم 

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊