2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه دار نشی طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 71 پست
دقیقا منم به همین دلیل ۵سال جلوگیری کردم. البته طبیعی  تنبلی تخمدانم دارم فعلا ۳ ماهه اقدام کر ...

خدا کنه زیاد طول نکشه این کلا اعصاب دکتر رفتن نداره و فک نکنم اجازه بده منم زیاد دکتر اینا برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه زیاد طول نکشه این کلا اعصاب دکتر رفتن نداره و فک نکنم اجازه بده منم زیاد دکتر اینا برم

انشاالله ک زیاد طول نمیکشه. شوهر منم میگه بیخیال دکتر 

بنظرم این سری ک رفتی دکتر بگو ک میخوام سریع نتیجه بده. چون بعضی دکترا اول چند سری قرص میدن اگه نشد آمپول. ولی اگ از اول بگی شاید همون اول آمپولو بده

بیشترداستانش  ولی حال و هواشم همون طور باشه ک فبها  کلا هرچی شبیه به آنشرلی

ببین انیمه ببین

شهراشباح

وقتی مارنی انجا بود

نجوای دل 

...

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
ممنون از معرفیت 

🧡

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
من این ماه قبل پریودم ۲/۳روز لکه بینی داشتم بعد پریود شدم این ۷ روز پریودیم چند روزم لکه بینیم رابطه ...

عزيزم من الان تاپيكتو ديدم 

چون گفتي لكه بيني داري قبل شروع خونريزي رحمتو گرم كن 

مخصوصا تو دوران اقدام هرروز و هرشب با ي شال ببند شكمتو 

ديتشويي با اب ولرم بشور خودتو 

سياهدونه و عسل يا همون دوسين هم عاليه من استفاده كردم  ناشتا و قبل خواب فقطططططط از روز اول پريود بخور تا ده بعد قطع كن چون خيلي گرمه ممكنه نزاره نطفه بسته شه 

لكه بيني و تنبلي تخمدان از علائم سردي رحمه منم داشتم و با اينا ب همراه متفورمين و لتروزول استفاده كردم 

انشاالله اين ماه خوش خبري

يا امام رضا ♥️ 
گلم منم تیروئیدم کم کاره دارو قرص و امپول واسه باردار شدنم نتیجه نداد شما چی دارو استفاده کردی

بببین بهت بگم ا ورزش پیاده روی

۱۱ کیلو وزن کم کردم 

سالم خوری خودم و همسرم دوری از سردیجات 

قند مصنوعی و اینا کلا حذف 

درست کردن معجون برا همسر شامل موز گردو پسته عسل خرما 

درست کردن توپک خرما و گردو به نسبت مساوی تو مخلوط کن روزی یکی اندازه یک عدد خرما

هرروز خوردن خرما حداقل سه تا

من دارو هم برا تیروئیدم مینداختم و متفورمین رو خارجی گرفتم گلو کوفاژ

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

وزنت رو سعی کن بیاری پایین...هر روز ی قاشق عسل با ۶ تا دونه سیاهدانه بخور...حتنا اسید فولیک و ویتانین دی بخور..و اینکه تخم بلدرچین بخور

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
به سلامتی گلم 

مرسی گلم باز سوالی چیزی داشتی در خدمتم 

ازمایش های هورمونی انجام بده همسرت ازمایش اسپرمشو انجام بده راستی یه نصف استکان هم عرق کاسنی هرشب همسرم میخورد 

اینم گلم برات دعا میکنم ان شاالله که خدا فرزند سالم و صالح روزیت کنه برا منم دعا کن سالم باشه پنج شنبه ان تی دارم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭