2777
2789
عنوان

مثانه عصبی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7990 بازدید | 67 پست
سلام شما خوب شدین ؟؟

تا حد زیادی اره عزیزم 

فقط بهت بگم بیشترین چیزی که کمکم کرد این بود که رفتم سر کار چون این بیماری دقیقا وقتی برام خودشو نشون داد که ی تایمی بیکاری داشتم 

دیگه کمکم توجهم کم شد بهش وگرنه الانم کم و بیش هست اما توجهی بهش ندارم 

درمان دارویی ک نتیجه نگرفتم اما درمان های طب سنتی هست براش که من دقیق انجام ندادم اما اگر امکانش رو دارید به پزشک طب سنتی مراجعه کنید ان شاء الله جواب میگیرید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حد زیادی اره عزیزم  فقط بهت بگم بیشترین چیزی که کمکم کرد این بود که رفتم سر کار چون این بیم ...

مرسی عزیزم . بله من کنکوری هستم و  خودم هم همین مشکل رو دارم . دقیقا همینه اگه حواسم پرت شه کلا یادم میره ولی استرس و نگرانی نمیزاره . کاملا مربوط به اعصاب هست . قرص های تقویت اعصاب بخور تا کلا ریشه کن بشه . 

تا حد زیادی اره عزیزم  فقط بهت بگم بیشترین چیزی که کمکم کرد این بود که رفتم سر کار چون این بیم ...

سلام عزیزم شما مشکل مثانتون رفع شد منم مثانم عصبیه احساس پر بودن مثانه را متوجه نمیشم و اینکه ادرارم کامل تخلیه نمیشه 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
اگه مشکل التهاب مثانه هست ودرمانهای دارویی جواب نداد برید یا بوتاکس کنن یا بلاک ریشه عصبی مثانه

ببخشید چجوری انجام میدن جراحی میخواد ؟شما انجام دادین؟

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤