2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم تاپیک زده بودم چند ساعت پیش .کسی نیومد بحرفم حتی یک نفر.اما من الان گریه کردم آروم شدم بی مرامی ...

میخای بیام باهم حرف بزنیم من غمم خیلی سنگیه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
مشکل ژنیتیکی ما فامیل بودیم اول بهمون نگفتن حالا میگن شما جدا هر کدوم میتونین بچه دار شین ولی باهم ن ...

الهی عزیزم ایشاالله که باردار میشی.خدا بخاد میشه به ژنتیک اینا نگاه نمیکنه ایشاالله که برات بخاد عزیزم😘

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
اخه دیگه کی شوهرم عاشق بچس تا کی صبر کنیم

مام ی آشنا داشتیم اونم شش هفت سال بعد ازدواج باردار شد اما خیلی چیزای مقوی و تقویتی هم خودش و هم شوهرش میخوردن .هم شوهرش ضعیف بود و یکمی هم خودش.پس امیدوار باش و به متخصص هم بری حله .الان مشکل نازایی معمولا درمان میشه .شما که مشکلی هم ندارین فقط کمی زمان برده .

مشکل ژنیتیکی ما فامیل بودیم اول بهمون نگفتن حالا میگن شما جدا هر کدوم میتونین بچه دار شین ولی باهم ن ...

عزییزم انشالله که خدا زودتر بچه های سالم و صالح بهتون بده،ماهم ازدواجمون فامیلیه  وپر خطر همون روز اول دکتر بهمون گفت یه دختر دارم خدارو شکر سالمه الانم باردارم و فعلا ازمایشاتش رو مرز خطره استرس گرفتم که نکنه از این به بعد بچه هامون مشکل دار بشن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز