2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی من   داغون بودم انقد ک   برام امپول اندانسرون و ب ۶ ی روز درمیون میزدن     روزی سه تا اندانسترون میخوردم    

دیمن هیدرنات رو  هم مصرف کردم بهتر بود  حالا اول ب دکترت بگو من دکتر گفت  ضرری نداره   یک ساعت تا نیم ساعت قبل غذا بخور ببین من دیگ خون  میومد  بالا  معده دردم بماند  ۱۴ کیلو اب کردم  واسه معده هم رفتم دکتر اس مپرازول داد بهم با شربت خلاصه    البته  الانم رفتم تو ۶  ی نمه  دارم  ولی  فقط صبحا  میخورم یدونه دمیترون 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
الهی من   داغون بودم انقد ک   برام امپول اندانسرون و ب ۶ ی روز درمیون میزدن     ...

دکتر برام دیکن هیدرنات نوشت،اما خوب نشدم باهاش،سرم زدم،عر سه روز درمیون ب کمپلکس توش میزنم،اما خوب نشدم،

خدایا شکرت♥
منم داغووووووون شدم الان میرم تو۵ ماه ولی هنوز تهوع رو دارم ی بعضی وقتم میارم بالا..منم خودمو کشتم ب ...

ازمایش تیرویید دادی   چون  منم  تازه فهمیدم دکترم گفت دیگ الان تهوع نباید باشه  حتما برو داخلی  حالا منم سر بارداریم تیرویید گرفتم   ولی دوباره بعد دوماه تکرار  کردم 

دکتر برام دیکن هیدرنات نوشت،اما خوب نشدم باهاش،سرم زدم،عر سه روز درمیون ب کمپلکس توش میزنم،اما خوب ن ...

کی میخوری دیمن رو   قبل خواب نخور  قبل غذا بخور   منم همین بود وضعیتم  تا ماه ۵ ی ذره قابل تحمل شد  بعد نمه نمه بهتر  میشی 

ازمایش تیرویید دادی   چون  منم  تازه فهمیدم دکترم گفت دیگ الان تهوع نباید باشه   ...

والا دوبار دادم گفت خوبه ی چند روز دیگه نوبت دارم میگم بازم واسم بنویسه انجام بدم عزیزم..چون بارداری قبلی داشتم تیرویید دوسال قرص خوردم نرمال شد خداروشکر.ولی بازم انجام میدم

خدایا شکرت..
کی میخوری دیمن رو   قبل خواب نخور  قبل غذا بخور   منم همین بود وضعیتم  تا ...

از خواب پا میشم میخورم

اما باز بدم😢😢😢😢حس میکنم تا سه ماه دیگ طاقت ندارم،میمیرم

خدایا شکرت♥