2777
2789

بگین ببینم قبل حاملگی کلا اصلا قبل ازاین که بچه ی اولتون روحامله بشین شیرینی جات کلا دوست داشتین یا ترشی جات ؟؟؟؟؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دختر دارم میخوام باز اقدام کنم دوست دارم ایندفعه پسر بشه دوتاشم داشته باشم 

سر دخترمم عاشق یخمک بودم 🤭

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
شیرینی جات

الان بچه ی اولت دختره بچه ی دوم پسر؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
من یه دختر دارم میخوام باز اقدام کنم دوست دارم ایندفعه پسر بشه دوتاشم داشته باشم  سر دخترمم عا ...

ایشالله یه پسرسالم بشه

من بچه اولم پسره دومی دختر.رژیم غذاییم هیچ فرقی نداشت.کلا میل به ترشی ندارم فقط شیرینی جات

واقعا میگین شوهرتون چطور ؟؟؟اونم شیرینی جات دوست داره؟

ایشالله یه پسرسالم بشه

ایشالا 

ایشالا هرچی خدا خودش صلاح میدونه بده بهم

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
اره بچه اولم دختره دومی پسر سومی باردارم هنوز معلوم نیست جنسیت  هفته دیگه میرم آنومالی

الهی 😍

واقعا میگین شوهرتون چطور ؟؟؟اونم شیرینی جات دوست داره؟

اون نه شیرینی دوس داره نه ترشی.برا هیچ کدومشون رژیم نداشتیم.هردوشونم روز تخمک گذاری باردار شدم.سن بارداریم با روز تخمک گذاریم دقیقا یکی بود

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40