2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 131 پست
عزیزم منم کرجم ولی می‌خوام برم تهران واسه دکتر، ۴ماهه اقدامم اسم دکترت چیه؟ خوبه؟ کدوم سمت تهرانه؟ ...

من تازه یباررفتم پیشش نمیدونم خوبه یانه.ولی توکرج یه دکترخیلی خوب میشناسم جواب ازمایشام بیاد میخوام بیام پیش این

عضو گروه رز قرمز تاپیک لاغری 1400❤❤❤❤وزن اولیه80🌹🌹🌹وزن هدف60
من تازه یباررفتم پیشش نمیدونم خوبه یانه.ولی توکرج یه دکترخیلی خوب میشناسم جواب ازمایشام بیاد میخوام ...

میشه اسمشو بگی عزیزم، واقعا پیدا کردن دکتر خوب خیلی سخته

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه اسمشو بگی عزیزم، واقعا پیدا کردن دکتر خوب خیلی سخته

راضیه اثنااعشری.واقعادکترعالیه.همه ی دکترابه مادرم ثفته بودن سنت بالا باردارشدی باید بچتوبندازی ولی ایشون باداروهاشون وکارخوبشون داداشمونگه داشتن

راضیه اثنااعشری.واقعادکترعالیه.همه ی دکترابه مادرم ثفته بودن سنت بالا باردارشدی باید بچتوبندازی ولی ...

مرسی گلم

ایشالا به زودی مامان بشی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
مرسی گلم ایشالا به زودی مامان بشی

ممنونم همچنین خودت عزیزم.ادرسشم خواستی بگو.

من ازمایشاتم رفتمبیمارستانمیلاد کلا هزینه هاش رایگانبود 

ممنونم همچنین خودت عزیزم.ادرسشم خواستی بگو. من ازمایشاتم رفتمبیمارستانمیلاد کلا هزینه هاش رایگانبود ...

مرسی گلم، گوگل سرچ کردم آدرسش هست

منم تو اقدامم البته از ماه بعد شروع میکنم فقط این ماه دوبار اقدام داشتم 8سیکلم با 17سیکل فک نکنم گرف ...

انشالله که گرفته توکل برخدا عزیزم البته که میشه

انشالله که گرفته توکل برخدا عزیزم البته که میشه

انشااالله هر چی خیره ممنون گلم قبول کردین 

اخه من عفونت شدید دارم بخاطر همین میگم امروز دومین امپول میخوام برم بزنم 

خدایاشکرت
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791