2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 131 پست
ان شاالله هر چه زودتر دامنش سبز بشه. اره منم همسرم ازمایش داده ماه بعد جوابامون حاضر میشه

خیلیخوبه.ولی اون همسرش راضی نمیشه ازمایش بده

عضو گروه رز قرمز تاپیک لاغری 1400❤❤❤❤وزن اولیه80🌹🌹🌹وزن هدف60

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ان شاالله زودتر مامان بشی گلم دیگه نخواد انجام بدی، ان شاالله منم درد نداشته باشم وحشتناک میترسم🥺🤦 ...

انشالله همه میگن بعد عکس رنگی باردار میشی اما من هنوز نشدم 😭

انشالله همه میگن بعد عکس رنگی باردار میشی اما من هنوز نشدم 😭

ان شاءالله به همین زودی خبرخوش بهمون میدی

خیلیخوبه.ولی اون همسرش راضی نمیشه ازمایش بده

چقدر بده بخدا🥺 منم بعد هفت سال دیگه به بدبختی همسرمو راضی کردم برای دکتر رفتن و آزمایش دادن، قبل این خیلی رفتم دکتر خودم اما چون همسرم راضی نمیشد و دکتر نمیرفت همش بی نتیجه موند الان نزدیک دو ماه اقدام کردیم

چقدر بده بخدا🥺 منم بعد هفت سال دیگه به بدبختی همسرمو راضی کردم برای دکتر رفتن و آزمایش دادن، قبل ای ...

دقیقامن چون مطلب زیادخوندم که خانومابامشکل تنبلی تخمدان باردارشدن.ولی شاید مشکل ازمردباشه که بعضیاحامله نمیشن

دقیقامن چون مطلب زیادخوندم که خانومابامشکل تنبلی تخمدان باردارشدن.ولی شاید مشکل ازمردباشه که بعضیاحا ...

اره همه اینا هستش،ان شاالله هممون به زودی زود مامان بشیم و بیایم خبر خوش بدیم، به حق اقا امام رضا(ع)

اره همه اینا هستش،ان شاالله هممون به زودی زود مامان بشیم و بیایم خبر خوش بدیم، به حق اقا امام رضا(ع)

وای خداکنه.من که هرماه منتظرم.هی عقبم میندازم خیلی ناراحتم میشم بعدش که نیستم

من که این ماه دو روز جلوتر امروز شدم انقد گریه کردم

میگن اگه جلوبندازی که خیلی خوبه.ماه بعدش90درصداحتمال بارداری هست

2790
2823
2791
2779
2792