2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر ت سن 15 سالگی شوهر کنم ب نظرت‌؟

من ۱۶ شوهر کردم خوددانی وای اجی زندگیم عالیه ولی مجردی همیشه رو جا نمازی فقط دعا میکردم خوشبخت شم حتی بخاطرشم گریه میکردم از خدا میخاستم خشبخت شم ولی بدونی چه شوهری میکنی نه الکی الکی بری شوهر کنی راستی من شوهرم دوس پسرم بود ولی ادم‌خوبیم بود مهربون بود 

دلیلش چی بوددد

دختر داییم و داداشم عاشق هم بودن خواستگاری هم کردیم قرار شد یه هفته بعدش عقد کنن اما زنداییم یهو بهم ریخت گفت نه دخترمو می‌خوام بدم به پسر خواهرم هیج جوره هم راضی نمیشد تا اینکه پریشب دختر داییم خودکشی کرد😔

یه فاتحه بخونید براش😔💔

⁦❤️⁩😻
تو هم که بچه ای😐😐 آخه دختر جان مشکلت چیه؟ چرا فکر میکنی دیگه نمیتونی ادامه بدی؟

خب برای کسی مهم نیستم اصلا مامانم ک ولم کرده بابامم اصلا من انگار ن انگار احساس دارم یا هر چی اصلا بمن اهمیت نمیده حسرت ی عروسی رو دلم مونده حسرت اینکه دوستام بیان خونمون مونده حتی اونی ک دوسش دارم احساس میکنم دیگه دوسم نداره داره ها قربون صدقه مم میره ولی خب نمیدونم خس میکنم نمیخواد منو

برو با خدا حرف بزن...

سلامتی ک داری خیلی ها ندارن..

یا ی سر به بیمارستان بزنن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خب برای کسی مهم نیستم اصلا مامانم ک ولم کرده بابامم اصلا من انگار ن انگار احساس دارم یا هر چی اصلا ب ...

اوسکولی؟

فقط به خاطر اینکه حس می‌کنی دوست نداره میخوای خودکشی کنی؟

خدا شفات بده😂😂

برو درستو بخون عزیزم برو این حرفاتو نزن

⁦❤️⁩😻