fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36751 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 والا🤣❤️🥰 دیشب یه تاپیک فاطی زد دیدی که کلی گفتم که دو تا حرفش از ده تا حرفش پر شد یکی گفتم شومبول الاغ و اون یکیشم کفتم جواد رضویان همه جررررر خوردن 🤣🤣🤣🤣😆😂😂 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 دیشب یه تاپیک فاطی زد دیدی که کلی گفتم که دو تا حرفش از ده تا حرفش پر شد یکی گفتم شومبول الاغ و اون ... وایییی واقعا 😂😂🤣🤣 خدا نکشتت ندیدمش وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 وایییی واقعا 😂😂🤣🤣 خدا نکشتت ندیدمش تاپیک دیشبش همون چند صفحه اوله 😂😂😂😂 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 تاپیک دیشبش همون چند صفحه اوله 😂😂😂😂 واییییی شومبول الاغ چیه دیگه عررررر 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 واییییی شومبول الاغ چیه دیگه عررررر 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 همون چیز الاغ نره دیگه بگیر 🤣🤣🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 @شامپو_تخم_مرغی @ممد۱۹۸۳ دلم میخاد یه تاپیک حدس کلمه بزنم بعد کلمه رو میلتاپاور بزارم 😹😹😹کرمش از ظهر به جونم افتاده ها ولی نشدنیه چون هیشکی جغرافیش اونقد خوب نیست که بدونه جایی به اسم ارنگل وجود داره😹😂😹 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 @شامپو_تخم_مرغی @ممد۱۹۸۳ دلم میخاد یه تاپیک حدس کلمه بزنم بعد کلمه رو میلت ... @خاکبرسر توهم چون داداش داری ممکنه بدونی چی میگم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 @خاکبرسر توهم چون داداش داری ممکنه بدونی چی میگم به حون ننم اگه بدونم چی میگی😭🤣🤣🤣🤣 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 به حون ننم اگه بدونم چی میگی😭🤣🤣🤣🤣 وآسه همین نمیشه این کلمه رو استفاده کنم دیگه😹😹😹هیشکی نمیتونه حدس بزنه همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 وآسه همین نمیشه این کلمه رو استفاده کنم دیگه😹😹😹 هیشکی نمیتونه حدس بزنه حالا توضیح بده ببینم چی به جیه🤣 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 حالا توضیح بده ببینم چی به جیه🤣 اینو به داداشت نشون بدی باور کن به دختر بودن من شک میکنه😹😹😹 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 اینو به داداشت نشون بدی باور کن به دختر بودن من شک میکنه😹😹😹 با چشای پانسمان شده چیو نگاه کنه اخه چشماش و پانسمان کردن🤣🤣🤣 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 با چشای پانسمان شده چیو نگاه کنه اخه چشماش و پانسمان کردن🤣🤣🤣 الهی بگردمولی باور کن اگه با یه چشمش هم بتونه یواشکی ببینه شفا پیدا میکنه از تعجب😹😹😹 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 الهی بگردم ولی باور کن اگه با یه چشمش هم بتونه یواشکی ببینه شفا پیدا میکنه از تعجب😹😹😹 دیوونه ای هاااا🤣🤣🤣🤣🤣بزار ببینم میبینه اخه چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 با چشای پانسمان شده چیو نگاه کنه اخه چشماش و پانسمان کردن🤣🤣🤣 چند سالشه گفتی؟ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐